Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Magasinsgången 7, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
79 kvm
Avgift
4 287 SEK / mån
Rum
3 rum

Etagevåning med balkong, panoramavy och slående havsutsikt i exklusiva Galleriet.

Välkommen hem till denna exklusiva etagelägenhet på Kvarnholmen med frontläge mot vattnet. Här bor du med panoramafönster från golv till tak i etagelägenhet med öppet mellan våningarna för maximalt ljusinsläpp och penthousekänsla. Här har arkitekten verkligen tänkt till och fönstren agerar som en vacker levande tavla där varje årstid har sin charm, läget är helt insynsskyddat. Vänd mot vattnet ligger bostadens balkong om 8 kvm som sträcker sig längs hela vardagsrummet, här njuter du av utsikten och det helt insynsskyddade läget. Grilla med vännerna i den värmande kvällssolen medan båtarna passerar förbi på sin väg ut i skärgården.

Lägenheten har en flexibel planlösning och är idag fördelad på 3 rum och kök om 79 kvm, fördelat på två plan. Lägenheten har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och den nybyggda köksön förhöjer bostadens öppna känsla och göra att utsikten nås från hela våningen. Vackert kök i modern stil med vita köksluckor, härligt fönster ovan arbetsbänk och rostfria vitvaror från Siemens. Intill vardagsrummet finns ett mindre sovrum med fönster som vetter ut mot vattnet.

De stora fönstren sträcker sig över båda våningsplanen vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och oslagbar känsla helt utan insyn. Den vackra trappan tar oss upp till lägenhetens övre plan där det stora sovrummet finns. Även här slås man av ljuset och utsikten vilket skapar en iögonfallande rymd. Den anslutande, rymliga klädkammaren ger möjlighet till att skapa ytterligare ett mindre sovrum eller arbetsrum om så önskas. Idag finns det måttanpassad garderobsinredning. På varje våning finns ett helkaklat badrum med komfortvärme, fina materialval, dusch med glasväggar, vägghängd toalett, inbyggda hyllor i natursten och på entréplan även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med påkostade materialval. Hela bostaden har ekparkettgolv och vitmålade väggar samt snyggt klinkergolv i hallen. Fönsterna har mörkläggande eldrivna rullgardiner på båda planen.

I föreningen finns flertalet faciliteter högst upp i en svävande spång mellan husen. Här finns gemensam lounge med soffor och arbetsplatser, relax med stor bastu och en föreningslokal. Även en övernattningslägenhet finns att tillgå och under markplan med direktaccess via hissen finns garage i tre plan.

Läget är perfekt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan.

Detta exklusiva boende måste upplevas.

Rumsbeskrivning

Entréplan:
Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med grått klinkergolv som övergår till ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Plats för avhängning.

Kök - Smakfullt kök från Vedum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är inrett med vita köksluckor, bänkskiva i ljusgrå laminat och stänkskydd i mosaikkakel. Rostfri maskinpark från Siemens såsom induktionsspishäll, integrerad fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Diskbänk med fönster och stor köksö med förfaring som skapar öppen känsla mot vardagsrum.

Vardagsrum - Ljust vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Fantastiska fönsterpartier från golv till tak som sträcker sig hela vägen upp till övervåningen med ostörd utsikt över vattnet och Djurgården. Här förlängs också vardagsrummet med utgång till balkong. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp och matbord. Vardagsrummet pryds även av den vackra trappan med stålräcke som tar oss upp på övervåningen.

Balkong - Stor möblerbar balkong om 8 kvm med räcke i glas och magnifik utsikt över havet och Djurgården. Här njuter du av båttrafiken, utsikten över inloppet och Djurgården helt ostört. Tidig morgonsol och kvällssol. Det är ok att grilla.

Sovrum - Mindre sovrum/barnrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Fönster med sjöutsikt. En dubbelgarderob.

Badrum - Smakfullt badrum med grått mönstrat klinkergolv (golvvärme) och vitt kakel. Här finns vägghängd toalett, handfat med kommod, spegel med belysning, dusch med vikbara duschväggar i glas, spotlights och tvättdel med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, arbetsbänk och överskåp.

Övre plan:
Sovrum - Mycket rymligt sovrum med grå heltäckningsmatta (ekparkettgolv finns under) och målade väggar i vitt. Entresolvåning med läckra stålräcken, panoramafönster över vattnet och öppet ner till vardagsrum. Här finns god plats för dubbelsäng och övrig möblering.

Klädkammare - Rymlig klädkammare med grå heltäckningsmatta och målade väggar i vitt. Klädkammaren har öppen garderobsinredning som är måttanpassad för maximal förvaring. Då rummet är rymligt och har eget fönster kan det nyttjas som ett barnrum eller arbetsrum.

Badrum - Smakfullt och privat badrum med vitt hexagonformat klinkergolv (golvvärme) och vitt kakel. Här finns vägghängd toalett, handfat med kommod, spegel med hylla i natursten, spotlights och dusch med vikbar duschvägg i glas.

Fönsterpartierna är utrustade med mörkläggande eldrivna rullgardiner på bägge planen.

Dokument (pdf)

Planlösningar A?rsredovisning 2020 Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2021

Länkar

Brf:s hemsida Prospekt

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

79 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Magasinsgången 7

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett externt förråd

Lägenhetsnummer BRF

71002

Våningsplan

1 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Panorama i Nacka

Organisationsnummer

769627-6091

Allmän information

Brf Panorama i Nacka förvaltar ett stort nyproduktionsprojekt som omfattar 4 bostadshus (galleriet, fyrtornet och panorama) med totalt 96 lägenheter. Föreningen förvaltar även ett garage med plats för 91 bilplatser. Föreningen är äkta och äger marken. Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar. Läs mer om föreningen på https://brfpanorama.se

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har ett avtal med Telia Triple play för bredband, tv och IP-telefoni. Obligatoriskt tillägg för bredband om 220 kr/mån.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme/ FTX

Kommande renoveringar

Eftersom fastigheten är nybyggd finns inget underhåll planerat inom de närmaste fem till tio åren. Inga större planerade renoveringar finns i dagsläget (2022-08-23)

Övriga utrymmen i föreningen

Högst upp i huset i en svävande spång mellan fyrtornet och lighthouse finns en stor lounge med fantastisk vy med soffor och arbetsplatser, här finns också en föreningslokal som kan bokas separat och bastu med lounge och relaxavdelning. Det finns också en gästlägenhet att hyra. Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 4 kvm med galler.

Antal lägenheter

96

Lån i BRF per kvm

13 544

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 287 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, bostadsrättstillägg och kallvatten. Varmvatten debiteras baserat på förbrukning. Obligatoriskt tillägg för triple play (tv, bredband och ip-telefoni) tillkommer med 220 kr/mån.

Andelstal insats

1,0179

Andel av månadsavgift

1,0179

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

600 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar över 91 parkeringsplatser, samtliga i garage med direktaccess via hissen. Platserna kan hyras mot en kostnad mellan 1 100 - 2 100 kr/mån, priset varierar beroende på platsens storlek. I dagsläget finns det lediga platser i garaget med eller utan el (Styrelsen, 2022-08-23). Installation av 28 st elstolpar är gjorda och elförbrukningen betalas via Vattenfall/ InCharge. Kostnaden är f.n. 1,75kr/ kWh vilket ev. ska höjas under året (Styrelsen, 2022-08-23)

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

70 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

79 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen har vuxit fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Kvarnholmen planeras att bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön passerar du flera grönområdet och lekplatser, på södra sidan finns den fantastiska lekplatsen Lilla Kvarnholmen som är en miniatyr av Kvarnholmen och intill finns utomhusscen och boulebanor. Längs vattnet finns också utegym och lummiga skogsgläntor. På södra sidan byggs nya delar av Kvarnholmen upp och här finns det planer på att bygga en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Närcentrumet Spisbrödsfabriken ligger centralt på ön med stor COOP-butik, apotek, kemtvätt/skomakare, frisör, restauranger, gym och café/bageri Robin Delselius. Längs Kvarnholmsvägen finns ytterligare service som gym, sushibar, restaurang Molinari och restaurang Don Felice som sommartid även har utomhusbar med kvällssol och utsikt över vattnet. På kajen finns omåttligt populära glassbaren SNÖ.

Grundskolan Ebba Brahe (F-9 samt gymnasium) finns i området, skolan erbjuder också förskoleverksamhet och i området finns ytterligare en förskola (Alexanderskolan). Ytterligare förskolor, skolor och gymnasium finns i intill närområdet.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Längs vattnet tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, möbelaffär och Café Slipen ligger och här kan du gå vidare längs vattnet hela vägen till Södermalm. Centrala Nacka med Sickla köpkvarter,. Köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nacka Strand och Nyckelvikens naturreservat når man via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka. Täta bussturer trafikerar i området där bussen tar dig direkt till Slussen eller Nacka Forum. Du kan också enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan eller Frihamnen på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller). Båtarna går ofta under rusningstid och till sent in på kvällen. Morgonbåtarna bjuder på kaffe.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta