Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brunnsgatan 5A, Linköpings innerstad, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
39.5 kvm
Avgift
2 722 SEK / mån
Rum
1 rum

Charmig etta i välskött förening!

Nu finns tillfälle att förvärva denna charmiga etta belägen på Brunnsgatan 5A!
Här bor ni i en bra HSB-förening på en lugn gata i ett centralt läge perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta.

Lägenheten har en otrolig potential och kan behöva lite kärlek. Trots det finns mycket att tycka om med denna lägenhet bland annat har den många charmiga detaljer, som generös takhöjd på 2,70 m som ger en härlig känsla av rymd och vackra spegeldörrar. Här har du en bostad full av liv och charm.

Trivsam planlösning med ett mycket härligt kombinerat vardagsrum/ sovrum med utgång till balkongen. Separat kök med matplats intill fönstret. Helkaklat badrum och sist men inte minst ett magiskt balkongläge med sol från eftermiddag till kvällen.

Månadsavgiften uppgår till 2 722 kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har diskuterat möjligheten att sänka månadsavgiften.
HSB Brf Adam 25 i Linköping en mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med låg belåning. Föreningen består av 16 st lägenheter och har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. På fastigheten finns två st gästparkeringar och i området hittar du boendeparkering. Som boende i föreningen får du även ta del av källarförråd, vindsförråd, gemensam tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd, samt utemöbler och grill på innergården.

I närområdet hittar du bland annat stadsbiblioteket alldeles intill lägenheten och en cykeltur bort Linköpings universitet. Dessutom är det inte långt till restauranger och vackra grönområden.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy