Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ormbergsvägen 7, Gröndal, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
101 kvm
Avgift
5 199 SEK / mån
Rum
3.5 rum

101 kvm i industribyggnad med stor uteplats, sjöutsikt och nästan 3m till tak!

Varmt välkommen till en ljus och unik 3,5:a (3 möjliga sovrum) belägen invid Mälaren i den gamla industribyggnaden från 40-talet. I lägenheten möts man av ett härligt ljus och en generös takhöjd som skapar en känsla av extra luftighet och rymd. Här erbjuds förutom detta, möjlighet till 3 bra sovrum, badrum med tvättmaskin och plats för badkar, rymlig klädkammare, stor uteplats mot gräsmatta samt lägenhetens hjärta - den öppna och sociala ytan i vardagsrum och kök. När man kliver in i vardagsrummet så hänförs man av den tilltagna takhöjden som i kombination med de stora fönsterpartierna ger rummet en fantastisk karaktär. Lägenheten är fördelad på 101 kvm som kan disponeras på flera olika sätt, idag som 4 rok. Lägenheten har en mycket trevlig planlösning med lekfulla nivåskillnader och ovanligt många fönsterpartier. Här gör sig industrikänslan påmind och det bidrar till en härlig karaktär och charm!

Här bor man i ett lugnt och naturskönt område med ca 50 meter till närmsta badplats och den nya bryggpromenad som tar dig längst med den glittrande vattenlinjen i Gröndal. Nära till matbutik, tvärbana och buss. Mysiga parker och lekplatser som är lätta att ta sig till via en kort promenad. Garage i huset och hiss ner till källarförråd. Övernattningslägenhet och kajaker finns att hyra för föreningens medlemmar och deras gäster. Bredband ingår i avgiften.

Brf Utkiken i Gröndal är belägen på populär adress i en unik och k-märkt byggnad byggt på mitten av 40-talet. År 2004 restaurerades huset och totalrenoverades från kontor/industri till bostäder i olika storlekar med adress Ormbergsvägen 5-11.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy