Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Karlsdalsallén 47 C, Sörbyängen, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
95 kvm
Avgift
5 492 SEK / mån
Rum
4 rum

Rymlig 4:a med vacker utsikt mot golfbanan!

På ett av Sörbyängens bästa lägen med en makalös utsikt mot den vackra fridfulla golfbanan, finner vi denna pärla till hem!

Välkomna upp till tredje våningen på Karlsdalsallén 47C. Här erbjuds en insynsskyddad hörnlägenhet med genomgående smakfulla materialval. Fint och harmoniskt balanseras ljusinsläppet från 2 väderstreck! Den generösa storleken på lägenheten ger gott om plats åt varje familjemedlems intressen. Bekvämligheter såsom helkaklat badrum med golvvärme och tvätt avdelning, separat gästtoalett, ett kök som håller hög standard med extra tillval för att behålla den klassiska touchen som samspelar med den moderna komforten. En Inglasad balkong om hela 14 kvm med fantastisk vy, går att nyttja större delen av året! Plats för loungedel och sol i härligt söderläge!

Boendet passar perfekt för pensionärsparet som kommer från något större och inte vill kompromissa med ytan eller livskvalitén, samtidigt som man önskar något lättskött. Eller för barnfamiljen med den aktiva livsstilen som efterfrågar närhet till allt!

Brf kv johannesörten 5 är en stabil förening med god ekonomi. De boende kan smidigt ta sig med hiss hela vägen ner till föreningens garage (med stora möjligheter till plats i närtid). Tillgång till förråd finns i anslutning till föreningens innergård.

Dessutom har ni cykel- och promenadavstånd till såväl vacker natur som till city pulsen, Universitetet och självklart Golfbanan. Alldeles i närheten finns god närservice, dagis, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45! Här finns även goda busskommunikationer med täta avgångstider.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare med er intresseanmälan !

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy