Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Spelvägen 5, 6tr, Trångsund, Trångsund
Typ
Bostadsrätt
KVM
47 kvm
Avgift
2 875 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad tvåa med milsvid utsikt!

Här finner du en renoverad och välplanerad lägenhet med en social planlösning och ett fullutrustat kök. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt bra förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet blev stambytt 2014. Den franska balkongen erbjuder trevlig morgonsol och milsvid utsikt över natursköna Trångsund. Detta är en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende, här är det bara att flytta in!

- Högt och fritt läge med milsvid utsikt, helt utan insyn!
- Renoverad lägenhet i fint skick
- Lediga parkeringsplatser finns!
- Nära Trångsunds centrum och busshållplats ett stenkast från porten

Brf Prinsessan är en solid och välskött förening med god ekonomi. Föreningen bildades 1960, äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 3070 kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, tvättstugor, cykelförråd och källarförråd. I månadsavgiften om 2875 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och källarförråd.

På kort promenadavstånd når du Trångsunds pendeltågsstation och på ca 10 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL

En ljus och trevlig hall med avhängning för jackor och skor innanför dörren till höger. Lägenheten har ett ekparkettgolv och målade väggar i ljusgrå kulör.

BADRUM

Helkaklat och stambytt badrum från 2014. Mörkt klinkergolv som går fint ihop med det vita kaklet, ena väggen är kaklat i mörkgrått. Här finns badkar, handfat, spegelskåp, wc och handdukstork.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Gott om plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang.

En fransk balkong perfekt för vädring, här lyser morgonsolen fint in i lägenheten.

KÖK

Köket är från IKEA och blev renoverat år 2017. Gott om förvaring i lådor och skåp samt bra med arbets- och avlastningsytor. Bänkskiva i laminat, mörkt kakel ovan den och högblanka köksluckor och skåp. Kökets maskinella utrustning består av: kombinerad kyl och frys, induktionshäll , fläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

SOVRUM

I anslutning från hallen finner vi ett trevligt sovrum helt utan insyn. Plats för att möblera med dubbelsäng och möbler därtill.

KLÄDKAMMARE

En praktisk klädkammare med spegelskjutdörrar. Inne i klädkammaren finns hyllor och klädstänger.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Prinsessan Årsredovisning 2021 Energideklaration Brf Prinsessan Spelvägen 5 Stadgar Prinsessan

Länkar

Drönarvy Brf Prinsessans hemsida Film

Allmän information

Pris

1 795 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

47 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Spelvägen 5, 6tr

Ort

Trångsund

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten tillhör ett lägenhetsförråd.

Lägenhetsnummer BRF

03137

Våningsplan

6 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Prinsessan

Organisationsnummer

712800-0168

Allmän information

På fastigheten finns tre höghus och åtta låghus med totalt 198 lägenheter, 41 garageplatser samt ett antal p-platser varav några med motorvärmareluttag. Under 2013/2014 genomfördes stambyte i samtliga lägenheter i både kök och badrum.
Fastigheten är belägen på Spelvägen 1-21, Trångsund.

Välskött förening med stabil ekonomi.
Den ekonomiska och tekniska förvaltningen handhas av Förvaltnings AB Castor.

Föreningen har krav på att nyckeltub ska finnas i alla entrédörrar till lägenheterna. Bostadsrättsinnehavaren är skyldig att se till att nyckeltub installeras i den nya dörren vid byte till säkerhetsdörr.

Brf bildades

1960

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Anslutning via Tele2 (fd Comhem) & Fiber via Telenor

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Mekanisk frånluftsventilation

Utförda renoveringar

2021 - Portkod låghusen
2020 - Byte av entréportar låghusen
2018 - Fasadarbeten på låghusen
2016 - Fasad och takarbeten
2013/2014 - Stambyte i kök och badrum
2010 - Lekplatser delvis upprustade
2006 - Nya fönster och balkongdörrar höghus
2004 - Nya fönster låghus, nyrenoverade tvättstugor och installerat bredband.

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstugor finns i port 1, 3, 5 och 13.
Grovtvättstuga för mattor och liknande i port 7.
Cykelförråd och källarförråd.
Gård med två lekplatser och grillplats.

Antal lägenheter

198

Lån i BRF per kvm

3 070

Byggnader

Byggår

1962

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

2 st hissar finns i huset.

Ekonomi

Månadsavgift

2 875 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Beskrivning månadsavgift

Värme, vatten & grundutbud-tv.

Andelstal

0,39334700

Kommentar

Detta är säljarens driftkostnader, kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Bredvid Spelvägen 1 och 5 samt bakom låghuset finns 116 parkeringsplatser för uthyrning, varav 24 med motorvärmaruttag. I låghuset finns det 41 garageplatser för uthyrning. Till garageplatsen är det separat kö.

Parkeringsplatser med motorvärmare 300kr /mån
Parkeringsplatser utan motorvärmare 150kr /mån

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

157 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

161 kWh/m²

Energiklass

F

Beskrivning

Områdesbeskrivning

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Denna lägenhet ligger med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 15 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

I Trångsund finns gott och fritidsaktiviteter både för stora och små. Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta