Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mosaikgränd 6, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
116 kvm
Avgift
7 375 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trivsam 4 rok med ett stenkast ifrån Tyresö Strandtorg!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkommen till trivsamma Mosaikgränd 6 och brf Pastellen. Här erbjuds du en lägenhet om hela 116 kvm fördelat på två våningar plus entréplan.

- Lugnt och trivsamt område.
- Området är en dröm för familjen eller paret som önskar det bästa i naturskön havsnära omgivning, men med vardagens praktiska delar runt hörnet.
- Möjlighet till att skapa ett fjärde sovrum.
- Närhet till skolor och förskolor.
- Direktbussar till T-centralen samt Gullmarsplan nås på kort avstånd.

När vi entrar bostaden möts vi av en hall med goda avhängningsmöjligheter samt övrig förvaringsyta under trappen. Vidare en våning upp möts vi av en ljusgård med ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Här kan du nyttja delen som en extra hall alternativ en plats för alla odlingar att växa när solen lyser in. Från ljusgården når vi sedan ytterligare förvaringsutrymmen genom flertal garderober.

Bostaden är väldisponerad med rymlig öppen planlösning och är perfekt för dom som gillar att umgås socialt, då man på första våningen möts av ett stort kök och vardagsrum. I köket ryms en matgrupp om minst 6 personer samt en bardisk med ytterligare möjligheter att kunna umgås vid. Här finner du även ett förråd under trappen upp till det övre planet, ett generöst helkaklat badrum och ett stort sovrum med ett härligt ljusinsläpp.

Via vardagsrummet når du även balkongen mot fin innergård i ett sydvästligt läge som erbjuder sol under större delen av dagen. Perfekt ställe att umgås vid under varma och sköna sommarmånader!

En trappa upp på övre plan erbjuds härliga sociala ytor med en enastående takhöjd på ca 3.6 m i högsta punkt. Här hittar du även de två stora sovrum samt ett stort förråd som enkelt kan göras om till ett extra sovrum. På samma plan finns ett helkaklat badrum som innehar dusch, wc, handfat och spegelskåp.

Kort och gott, en mycket hemtrevlig lägenhet som du kan flytta in i och trivas från första stund!

OMGIVNINGEN
Här bor du med fantastiskt läge på Tyresö med grönskade områden nära till naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande ute gym, elljusspår, bondgård, café och badplats. På en minuts gångavstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café, pizzeria, sushirestaurang, frisörsalonger och bibliotek.

Lägenheten är optimal med närhet till såväl förskolor och skolor med ett stenkast till närmsta busshållplats (Strandtorget) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C

På det stora hela en trivsam boendemiljö och med allt detta en kort resa från innerstan!

VÄLKOMMEN HEM!

Rumsbeskrivning

ENTRÉHALL:
Entréhall med klinker och vitmålade väggar. Trapp upp mot tambur med ekparkett och stora glaspartier skapar här ett fint ljusinsläpp.

EXTRAHALL/ LJUSGÅRD:
Hall som förbinder första våningens alla rum. Ekparkett genomgående i båda våningsplan samt ljusmålade väggar. I inre hallen finns garderober. Förråd finns under trapp mot övervåningen.

KÖK:
Rymligt kök med goda förvaringsutrymmen genom över och underskåp. Gråmålade skåpsluckor och vita väggar. Diskmaskin, spis, fläkt och kyl och frys.

VARDAGSRUM:
Väl tilltaget vardagsrum med god rymd för stor soffgrupp samt härligt ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet nås balkongen.

BADRUM 1:
Helkaklat badrum med wc, handfat och badkar. Egen tvättdel.

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 2 & 3:
Två generösa sovrum med underbar takhöjd. Ekparkett och väggar målade i vitt och beige.

FÖRRÅD/EXTRA RUM:
Stort förråd med ekparkett och vitmålade väggar. Flera i föreningen har satt in ett takfönster/kupa för att nyttja detta rum som ytterligare ett sovrum.

BADRUM 2:
Helkaklat badrum med wc, handfat och dusch.

BALKONG:
Mysig balkong med ett härligt solläge som kan nyttjas under större delen av dagen. Plats för mindre loungedel, perfekt ställe att kunna njuta på under sommarmånaderna!

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2019 Stadgar Pastellen 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

116 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Mosaikgränd 6

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett kallförråd.

Lägenhetsnummer BRF

57

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Pastellen

Organisationsnummer

769607-6228

Allmän information

Föreningen bildades 2001, inflyttningsklart 2003.

Till p-platser är det separat kö. Parkeringsplats och Carport finns att hyra för ca 300 kronor/månad.
I föreningen finns en tvättstuga med två stora tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.
Föreningen tillåter delat ägande.

Föreningens bostäder finns i de höga husen som kantar Tyresö Strandtorg samt de låga husen bakom torget som är byggda runt mysiga innergårdar.
I området finns det flertalet skolor, Strandskolan och Tyresö skola såväl som förskolan Strandpärlan, Hästhagen och Stjärnan. Restauranger och caféer, frisörsalonger och små butiker samt dagligvaru handel. På trygga promenad och cykelavstånd finns även natursköna Tyresö slott och Notholmen, underbar skärgårdsmiljö och Alby friluftsgård.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Telia fiber (med bl a Tv-paketet Lagom, bredbandstelefoni, 100/100-bredband, extreme router och HD-box)
Internet: Telia Fiber

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Mekanisk frånluft

Antal lägenheter

72

Byggnader

Byggår

2003

Ekonomi

Månadsavgift

7 375 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.

Andelstal insats

1,95957%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplatser finns. Går att hyra för 300 kr/mån.
Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

149 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

109 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy