Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svartbäcksgatan 83B, Svartbäcken, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
53.5 kvm
Avgift
3 429 SEK / mån
Rum
2 rum

/ UNIK PLANLÖSNING / GAVELLÄGE / RENOVERAT KÖK / HÄRLIG BALKONG I SÖDERLÄGE / HELKAKLAT BADRUM /

I centralt läge med gångavstånd till stadskärnan och endast ett stenkast från Fyrisån finner du denna väl omhändertagna och modernt renoverade 2:a i Svartbäcken med en unik planlösning! Denna lägenhet är det perfekta boendet för den som söker en studentlägenhet eller förstabostad alternativt en riktigt fin 2:a i lugna kvarter men ändå 5-8 minuters promenad avstånd till city. Här erbjuds ett nyckelfärdigt boende med modernt renoverat kök med plats för matbord, generöst vardagsrum med trevliga sällskapsytor och ljusinsläpp från två väderstreck och flera möbleringsalternativ enligt tycke och smak, stort sovrum med förvaringsmöjligheter och ett badrum med kaklade väggar och klinker på golv samt golvvärme. På balkongen har du sol under dagen och en fin vy mot city liv samt intilliggande hus, här ryms både bord och stolar. Blir ni ett större sällskap är ni också varmt välkomna att slå er ner i föreningens grönskande innegård med gemensam möblering.

I Svartbäcken bor du bekvämt med perfekt avstånd till allt. I huset finns ett mysigt konditori perfekt för en fika på plats eller om vill ta med hem. Fyrishov med äventyrsbad och gym finner du på andra sidan gatan, och en kort promenad bort finns Torbjörnstorg. Där har du ICA, restauranger, apotek, blomsteraffär, postombud, kiosk mm. Du har promenadavstånd till stadskärnan med all tänkbar service såväl som resecentrum. Universitet och nation finns även det inom promenadavstånd eller om du föredrar en kort cykeltur. En bostad att uppleva på plats helt enkelt! Varmt välkommen hem!

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Walat Taha!
(OBS! dessa lägenheter finns det ett stort intresse på och kan säljas innan öppen visning, för mer information kontakta mig)

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy