Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Klostergatan 18, Örebro centrum, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
62.5 kvm
Avgift
3 967 SEK / mån
Rum
2 rum

Charmig 2:a i city med balkong i sydöstläge!

Välkomna in i denna centrala bostad om 62.5 kvadratmeter, högt upp i huset! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och charmig bostad där varje kvadratmeter utnyttjas.

Här bjuds ni in till en ljus, harmonisk och fin 2:a i hjärtat av centrum. Bostaden inrymmer ett stilrent kök med alla bekvämligheter som kan önskas. Rymligt och välplanerat vardagsrum med utgång mot den härliga balkongen i sydöstläge. Här erbjuds många soltimmar under förmiddag och en bit in på eftermiddagen, varför inte bjuda in familj och vänner på en kopp kaffe eller ett glas vin?

Stilfullt badrum med bubbelbadkar och andra bekvämligheter såsom tvättmaskin . Gott om förvaring i hall och sovrum med garderober som smälter in i omgivningen. Kök och badrum är av nyare standard 2014/15.

Bostaden lämpar sig perfekt för dig som vill ha när till allt. Centralstation en stenkast bort och Universitetssjukhuset på promenadavstånd.

Här bor ni i hjärtat av city med fina Järntorget och Örebros vackra slott. Vill man avnjuta lugnet har man tillgång till den lummiga och skyddade innergården med gott om plats för umgänge och avkoppling. Grillplats samt odlingslotter finns också att nyttja. Föreningen omringas av trevliga restauranger, matbutiker, apotek och mycket mer!

Brf Gillet är en stabil och mycket välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt hushållsel.
föreningen erbjuder generösa gemensamhetsutrymmen med bastu, gym, föreningslokal och övernattningsmöjlighet. Bekvämt med hiss som tar er hela vägen upp.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att anmäla ert intresse!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy