Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vattugatan 14A, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
2 245 SEK / mån
Rum
2 rum

Topprenoverad tvåa på bästa adress!

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett topprenoverat boende i vacker 30-tals fastighet på bästa adress i Sundbyberg. Här bor du i attraktiva och lugna kvarter med stadens centrum inom kort promenadavstånd. Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du renoverade ytskikt, snickerier, ursprungsdetaljer och stora fönster för härligt ljusinsläpp. Vidare finner du en välkomnande hall med med otroliga förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, vardagsrum med perfekt utrymme för matplats, soffgrupp och tv-möbel. Köket är nyrenoverat och har bra förvaring, moderna vitvaror med diskmaskin och bra arbetsytor. Stilrent badrum som också renoverats med materialval av högsta klass med med dusch, wc, golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin. I port A finns ingen hiss men det går med enkelhet att använda hissen i port B och på så vis få tillgång till hiss.

Bostadsrättsinnehavare kan ansöka om bygglov för balkong, andra medlemmar i föreningen har byggt balkong tidigare. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Brf Vattugatan 14 har en väldigt god ekonomi och har tagit väl hand om fastigheten med många stora renoveringar i ryggen. Föreningen består av 31 bostadsrätter och 2 hyresrätter som ses som en dold tillgång. Den totala skulden uppgår till ca 4,6 mkr med en låg belåningsgrad om ca 2 300 kr/kvm. Bredband om 1000mbit ingår i avgiften.

På baksidan av huset finns den grönskande innergården i ostört läge. Från porten är tunnelbanan, livsmedelsbutiken och restauranger ett stenkast bort. Förutom tunnelbanan går buss 515 förbi utanför och vidare mot Odenplan. En kort promenad från bostaden finns också Sundbybergs utvecklade serviceutbud samt kommunikationer såsom tvärbana, tunnelbana, pendeltåg och bussar. Denna del av centrala Sundbyberg ger dig också naturen inpå knuten med bla. Lötsjön, Råstasjön, Tornparken och Marabouparken.

- Går att ansöka om bygglov för att bygga balkong.
- Totalrenoverad bostad.
- Påkostade materialval.
- Låg avgift där bredband om 1000mbit ingår.
- Ljus och luftig.
- Insynsskyddat läge.
- Badrum med tvättmaskin.
- Attraktiva och mysiga kvarter på bästa adress i Sundbyberg.
- Välskött fastighet och stabil Brf med låg belåning.
- Föreningen har två hyresrätter kvar (dold tillgång)
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet.
- Ett förråd hör till lägenheten.
- Mysig och lugn bakgård.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy