Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vesslevägen 2, Näset, Lidingö
Typ
Bostadsrätt
KVM
97 kvm
Avgift
4 278 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch 4a med garage i huset!

Varmt välkommen till detta välplanerade hem med härliga sällskapsytor och tre bra sovrum. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett ljust och luftigt hem med plats för familjen. Praktiskt boende med gott om förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och tumlare samt separat gäst WC. Utgång till den rymliga inglasade (helt öppningsbara) balkongen där det finns plats för balkongmöbler samt planteringar. Genomgående ekparkett i hela lägenheten samt ljusa ytskikt. Här bor du i en populär förening med god ekonomi och garage med lediga platser i huset. Näset är ett naturnära och lugnt område alldeles intill Grönsta skogen med närhet till utegym samt golfbana. Gångavstånd till populära skolor, förskolor samt välsorterad ICA-butik. På Källängstorget finns även frisör, Sushi, bageri/café samt en kvarterskrog. Till Ropsten tar man sig lätt med buss, bil eller cykel på den fina cykelbanan.
Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med gott om plats att ställa skor och hänga ytterkläder. Stor garderob med skjutdörrar av spegelglas. Här finns även en stor klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Vardagsrum

Lägenhetens hjärta utgörs av det ljusa och luftiga vardagsrummet med delvis öppen planlösning mot köket. Ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns gott om plats att placera soffa, tv-möblemang och matsalsbord om så önskas. Ljusa väggar och ekparkett på golvet.

Kök

Väl tilltaget kök med goda arbetsytor samt kaklat stänkskydd ovan. Gott om förvaring i köksskåp med luckor i vitt från Marbodal. Köket är utrustat med spis, diskmaskin (2022), fullstor kyl och frys. Alla maskiner är från Bosch. Ett matsalsmöblemang för 4-6 personer får plats invid det stora fönsterpartiet. Fönsterbrädor av marmor. Utgång till den inglasade balkongen.

Sovrum

Väl tilltaget sovrum mot tyst innergård. Här finns plats att placera stor säng med tillhörande nattduksbord. Stor garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas. Ekparkett på golvet samt vita väggar.

Sovrum x 2

Två bra sovrum med palts för dubbelsäng. Garderober i båda rummen.

Badrum

Stilrent badrum utrustat med wc, handfat på kommod, spegel med belysning, dusch med vik-väggar. Väggarna är klädda i vita kakelplattor och på golvet ligger beight klinker med golvvärme. Här finns även tvättmaskin (2022) och tumlare med praktisk arbetsbänk samt skåp ovan.

Gäst-WC

Helkaklad separat gäst-wc med handfat och spegelskåp med belysning ovan.

Balkong/uterum

Stor inglasad balkong som kan användas som ett uterum. Här finns plats för loungemöbler samt planteringar. Glaspartiet går att skjuta åt sidan för att öppna upp helt.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Mården4, 2021-10-18 Årsredovisning Mården 4 Signerad 2021 Energideklaration, Brf Mården 4

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

97 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vesslevägen 2

Ort

Lidingö

Kommun

Lidingö

Lägenhetsnummer BRF

1301

Våningsplan

3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Mården 4

Organisationsnummer

769610-9748

Allmän information

BRF Mården 4 är en äkta bostadsrättsförening med 61 lägenheter. Byggår 2006 och föreningen bildades år 2004.
Brf Mården 4 ligger på adresserna Källängsvägen 18a, 18b samt Vesslevägen 2 och 4.

INTERNET:
Brf Mården 4 har upphandlat Telia Fiberlan, vilket innebär att alla lägenheter har en 250/250 Mbit/s internetuppkoppling. Kostnad för uppkopplingen är inkluderat i varje lägenhets månadsavgift.
Router finns i respektive lägenhet och tillhandahålls av Telia. Vid frågor hänvisas till Telias kundtjänst.
Det står varje lägenhetsinnehavare fritt att nyttja Comhems erbjudande om internetuppkoppling. Detta bekostas av lägenhetsinnehavaren.

TV
Lägenheterna är anslutna med Comhem som TV-leverantör och avgiften för TV är inkluderat i avgiften. Det som då behövs är en godkänd digitalbox eller en tv med inbyggd digitalbox godkänd av Com Hem.
Det finns också möjlighet att ansluta sig till Telias tv-utbud via fiber-tv. Detta kräver en tv-box från Telia vilket bekostas av lägenhetsinnehavaren

PARKERING
Det finns ett garage i två plan med 71st p-platser. Utomhus finns 10 p-platser med infart från Vesslevägen. Det finns också några lite trängre garageplatser lämpliga för mc eller moped, vilka kan hyras till reducerat pris. Där finns även besöksplatser, med parkeringstid maximalt 12 timmar.
I nedre garaget finns en tvättplats som är avsedd för de som hyr parkeringsplats. Kostnad för p-plats är 350kr/mån och garageplats kostar 700kr/mån.

Utförda renoveringar:
2020 Radonmätning utförd.
2020 Spolning samtliga avlopp.
2019 OVK, obligatorisk ventilationskontroll.
2019 Filterbyte för till-luft i lägenheterna.
2018 Byte elmätare i elcentral.

Kommande renoveringar:
Fasadrenovering.

Brf bildades

2004

Juridisk person kan accepteras

Nej

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 61

Antal lägenheter

61

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 278 SEK/månad

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

117 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

124 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy