Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tellusborgsvägen 65E, Midsommarkransen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
48 kvm
Avgift
2 025 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a med låg avgift! Solig balkong mot föreningens underbara innergård m. pool.

Välkomna till denna mycket välplanerade tvåa med perfekt läge i Midsommarkransen. Här bor du i ett levande kvarter med flera restauranger, cafeér och butiker i området. Lägenheten har genomgående fin standard och fina kvalitéer så som öppen planlösning, klädkammare och stort, helkaklat badrum. De sociala ytorna förlängs via balkongen som vetter mot föreningens innergård. Då man har utsikt över poolen, pooldäcket och de fina trädgårdsytorna är det svårt att inte få känslan av att man är utomlands när man umgås på balkongen. De stora fönsterpartierna och ljusinsläppet gör att känslan i denna lägenheten lockar även den kräsna!

Planlösningen är mycket yteffektiv och välplanerad, här erbjuds du gott om förvaring och stora sociala ytor. Det gör att denna lägenheten passar bra för både en och flera personer i hushållet. Sovrummet är väldigt lugnt beläget mot innergården och rymmer dubbelsäng samt en garderobsvägg som ingår i köpet. Vardagsrummet är lättmöblerat med stor yta för både större matbord och soffa. Är man i behov av en arbetsplats finns det även rum för det. Ljuset i vardagsrummet är underbart! Det stora fönsterpartiet och den glasade balkongdörren gör att dagsljuset fullkomligt väller in och man får en ljus och trivsam bostad oavsett årstid.

I Brf Midsommarkransen bor du i en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. För denna lägenheten betalar du 2025kr per månad, och då ingår bredband! Under senaste åren har flera extraamorteringar ägt rum och avgiften har sänkts. Utöver intäkterna från de boende har föreningen intäkter från de kommersiella lokalerna (5st) och garage/p-platser. Föreningen har en informativ hemsida som kan besökas för mer information. www.midsommarbuketten.se.

Bor man i Midsommarkransen har man nära till både härlig natur och badplatser. Längs Mälaren erbjuds klippbad och undangömda smultronställen att upptäcka. Här finns även Winterviken med sin park, utegym och café samt restaurang. Man tar sig enkelt runt via fina promenadstråk och cykelvägar. Med cykel kommer man till Södermalm på ca 10 minuter via fina cykelvägar. Telefonplan ligger ca 500 meter bort och där finns förutom närmsta tunnelbana även ett rikt kultur och restaurangliv. På två tunnelbanestationer är man i Liljeholmen med stor och modern galleria med 90 butiker och restauranger. Här kan man även resa vidare med tvärbana, flygbuss och flertalet busslinjer.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy