Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kakelgatan 5, Centrum, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
61 kvm
Avgift
3 850 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kommande försäljning - Stilrent med inglasad balkong

Kommande försäljning - Här välkomnas du i den ljusa hallen med stor klädkammare. I klädkammaren finns gott om förvaringsmöjligheter för både kläder och skor. Vidare möter det stora generösa vardagsrummet dig med sitt generösa ljusinsläpp, utgång till inglasad balkong och anslutning till köket i öppen planlösning.
Köket är modernt och har det mesta man kan önska i utrustningsväg, plats för matbord finns också utan att det känns trångt. Sovrummet är väl tilltaget och har plats för en stor säng , här finns även gott om förvaring tack vare garderobsväggen.
Helt klart ett boende för dig som har höga krav på standarden på ditt boende.

Kakelgatan ligger precis bakom skrapan, alltså väldigt centralt. restauranger finns 2 minuter bort, västerås resecentrum (buss och tåg) ligger ca 6 minuters promenad bort och Mälardalens universitet ca 8 minuters promenad bort.

Rumsbeskrivning

Kök

Ljusa skåp och luckor. Bänkskiva i kvartskomposit. Vitvaror från Siemens (förutom diskmaskin, Beko) kyl/frys, spishäll med induktion, inbyggd varmluftsugn, micro. Vita väggar och parkettgolv.

Vardagsrum

Ljust med generöst ljusinsläpp. Utgång till stor inglasad balkong. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum

ysigt sovrum med garderobsvägg. Plats för dubbelsäng.
Ljusbeiga väggar och parkettgolv.

Badrum

Helkaklat badrum med allt du behöver i form av tvättmaskin, torktumlare, väggmonterat torkställ, dusch med glasvägg samt wc och kommod. Här finns även avlastningsbänk med förvaringsskåp.

Hall

Ljus och öppen hall med stor klädkammare.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

61 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kakelgatan 5

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Lägenhetsnummer

5122

Våningsplan

3 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Lykttändaren

Organisationsnummer

769624-9759

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga avgiftsförändringar enl. ordförande 2016-02-04

KONTAKT
Kjell Elisson
+46768333302

Juridisk person kan accepteras

Nej

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 32

Antal lägenheter

32

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 850 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy