Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Andréevägen 43, Vättersnäs, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
50.5 kvm
Avgift
2 200 SEK / mån
Rum
2 rum

Fin tvåa med garanterad parkeringsplats!

Välkomna till Andréevägen 43 och denna ultimata bostad om två rum och kök. En charmig vindslägenhet som många drömmer om!

Här finner man många bekvämligheter så som bra planlösning, inglasad balkong, p-plats direkt vid inflyttning och goda förvaringsmöjligheter.
Ett perfekt boende med yt-effektiva och lättmöblerade kvadratmetrar. En välkomnande och ljus hall som sedan tar dig vidare mot det rymliga sovrummet med mycket gott om förvaring och garderober. Vidare i bostaden finner man det helkaklade badrummet med lyxen att möjligt kunna sätta in en tvättmaskin. Vidare in i bostaden når man det ljusa och öppna vardagsrummet som tack vare sin form är mycket lättmöblerat och yt-effektivt. I anslutning till vardagsrummet finner Ni den inglasade balkongen som ger lyxen till ett extra rum många dagar av hela året. Köket i bostaden är en klass för sig, här upplever man den charmiga känslan av vindsvåning med det härliga fönstret som ger möjligheten att kunna kolla upp mot stjärnhimlen en klar och fin kväll, utöver denna lyxen har man även utsikt över Vättern och takåsarna.

Bostadsrättsföreningen Brf Uppfinnaren nr 10 är en mycket stabil och solid förening där fastigheten är välskött och renoveringarna följs enligt underhållsplanen. Tack vare den goda ekonomin i föreningen har man som boende en bra och låg avgift som ger en lägre boendekostnad med garanterad P-plats som följer bostaden.

Vättersnäs är ett mycket attraktivt område som erbjuder både fin natur och är endast ett stenkast från sjön samt butiker och skolor. På 5 minuters promenad når du stranden en varm sommardag och endast 10 minuters promenad når Ni välsorterade matbutiker. Utöver detta når man Jönköping centrum samt Huskvarna centrum endast några minuters bilresa bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy