Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Jakob Persvägen 2, Arlöv, Arlöv
Typ
Bostadsrätt
KVM
71.5 kvm
Avgift
5 255 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad fyrarummare med inglasad balkong!

På denna attraktiva adress finner vi nu denna ljusa, fräscha och välplanerade fyrarummare på tredje våningen. Med en genomtänkt planlösning skapas en öppen atmosfär där alla rum sammanfogas på ett trivsamt sätt. Ett renoverat kök i vitt utförande, ett trivsamt vardagsrum där hela familjen kan samlas, tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum och för att inte glömma den inglasade balkongen där kvällar kan spenderas!

Kommunikationerna i området är goda och du tar dig smidigt vidare till både Lund och Malmö med tåg, bil, buss eller cykel. Omgivningen bjuder på härlig grönska samtidigt som det nära till mataffär och shoppingen i Burlöv center.

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med plats för avhängning samt en generös klädkammare. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöblemang om önskas. Ett fönsterparti bestående av två fönster med fönsterbräda i sten. Parkettgolv och vita väggar samt spotlights i tak.

KÖK
Köksinredning med vita skåpsluckor, vitt kakel ovan arbetsbänkar i grått. Utrustning består av spis med häll, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Matplats för 4 personer. Ett fönster samt glasdörr med utgång mot den inglasade balkongen. Parkettgolv och vita släta väggar.

SOVRUM 1/MASTER
Plats för dubbelsäng och en arbetshörna om så önskas. Tre inbyggda garderober. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 2
Plats för säng, arbetshörna och plats för förvaring. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 3
Plats för säng, arbetshörna och plats för förvaring. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM
Helkaklat med havsblått klinker och kakel. WC, handfat i vitt porslin samt kommod i vitt, ovanskåp med speglar samt platsbyggt badkar.

BALKONG
Inglasad balkong som nås från köket.

ÖVRIGT
Källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Jacob Persgården Stadgar Jakob Persgården ED Jakob Persvägen 2 Jakob Persgården Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

1 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

71.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Jakob Persvägen 2

Ort

Arlöv

Kommun

Burlöv

Lägenhetsnummer BRF

83

Våningsplan

3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB brf Jacob Persgården

Organisationsnummer

746000-4877

Allmän information

Brf Jakob Persgården som är en äkta förening ligger på Jakob Persvägen i Arlöv. Fastigheterna Arlöv 6:3, 6:6, 6:18, 6:19 samt 6:20 byggdes mellan 1955 - 1956 och består av 87 stycken lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 3 hyresrättslokaler. Föreningen äger marken.

EKONOMI:
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar. (1 313 kr år 2023)
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant. (525 kr år 2023).
Köparen blir medlem i HSB och betalar en medlemsavgift på 500 kr samt en årsavgift på 300 kr. Medlemsavgiften deponeras och återfår igen vid utträde ur HSB.

Senaste avgiftshöjningen gjordes 2021-04-01 med 3%. I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat 2022-02-11).

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR:
-Gjorda renoveringar:
1999, Relining av vatten och avloppsstammar. Avloppsstammar spolas var 4-5e år.
2014, Renovering av tvättstugor.
2016, Stamspolning.
2017, Målning och renovering av miljöhus.
2018, Renovering av fasader, fönster och balkongdörrar.
2020, 2 nya lekplatser, utbyte av porttelefoner. Ny utrustning i samtliga tvättutrymmen. Ny grillplats samt uteplats med nya möbler och staket.
2021, Målning av källarnedgångar och socklar.

-Planerade renoveringar:
2021/2022, Byte av hissar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Till samtliga lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. Föreningen har gemensam lokal som alla medlemmar kan hyra till en kostnad på 150 kr/ per tillfälle och cykelparkering utanför porten samt i källaren. Gemensam tvättstuga finns belägen på källarplan.
Föreningen har även ett parkliknande område om ca 13 000 kvm där det även finns en vacker damm med sittmöjligheter, grillplatser samt att det finns lekplats nära inpå.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Föreningen är ansluten till kabel- tv via ComHem och ett grundutbud ingår i avgiften. Bredband är anslutet via Bahnhof 100/100 mbit/s. och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på avgiften om 69 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING:
Föreningen har 46 stycken parkeringsplatser samt 2 st garageplatser för motorcykel, detta till en kostnad på 150 kr/mån. Kösystem tillämpas. Föreningen har digital köhantering så medlemmar kan själva ställa sig i kö genom att logga in på Mitt HSB.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

KONTAKT:
E-post: jacobpersgarden.forvaltningmalmo@hsb.se
Hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/jacob-persgarden/

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lokaler

3

Antal lägenheter

87

Byggnader

Byggår

1955 - 1956

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 255 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 69 kr/mån avseende internet tillkommer.

Andelstal insats

1,36333%

Andel av månadsavgift

1,36333%

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

152 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl