Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
340 000 SEK / Enligt ök
Adress
Jossivägen 8B Andel B, Tandådalen-Hundfjället, Sälen
Typ
Andelsrätt
KVM
79 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
5 rum

Andel i parhus på Tandådalen-Hundfjället!

Med fantastisk utsikt över anläggningarna finns det nu möjlighet att förvärva en andel högst upp på Jossivägen med 3 vinterveckor kommande år!

Att förvärva andelar är ett bekvämt och smidigt sätt för dig att äga semesterveckor i fjällen samtidigt som du investerar för framtiden. Föreningen är välskött och bostadsrätten ingår i Brf Flatfjällsbyn 2. Samtliga 10 delägare innehar i snitt 5 veckor per år genom välbeprövat roteringsschema. Veckor att nyttja 2023 är v2(vinter), v12(vinter), v23, v33, v41 och 51(vinter).

I denna del av ett parhus bor du med öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum på entréplan. Våtutrymmen finns på varje plan och allrum med TV likaså. Lägenheten har 3 sovrum + extrasäng med totalt 8 bäddar. Här finns braskamin och utgång till balkong i söderläge som erbjuder en häpnadsväckande utsikt över både Tandådalen och Hundfjället. Då du befinner dig högt upp på området är även soltimmarna många och området är minst lika fint sommar som vinter.

För dig som föredrar längdskidåkning finns det skidspår cirka 200-300 meter bort i fantastisk naturmiljö. När det är dags att utforska skidområdena är både Tandådalen och Hundfjället mycket kompletta anläggningar med både alpint, längdskidåkning, skoteruthyrning, restauranger, butiker och nöjen. Vintertid kan du, genom ditt skipass, hoppa på Bad & Skidbussen som tar dig runt på hela fjällets skidanläggningar från norr till söder. Hållplatsen finns cirka 700 meter från bostaden. Till Sälens flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 15 km bilväg.

Avgift ink drift 11 000kr/år.
Inget förbud mot uthyrning finns.
Bytesdag söndagar 12.00.
Veckor att nyttja 2023 är v2(vinter), v12(vinter), v23, v33, v41 och 51(vinter). Se framtida veckor enligt schema under ''dokument''.

Kontakta Ronja på SkandiaMäklarna för mer information och bokad visning!

Rumsbeskrivning

Entré

Plastmatta på golv, bröstpanel och väv på vägg, laserad träpanel i tak. 2 garderober/städskrubb samt kapp- & skohylla.

Förråd

Separat klädkammare/förråd intill hall.

Badrum 1

Våtrumsmatta- & tapet på golv och väggar, laserad träpanel i tak. WC, handfat, dusch och bastu.

Kök

Kök med träluckor, laminat i träimitation, kakel ovan bänk. Diskmaskin, spis/ugn och fläkt, Kyl/Frys, mikrovågsugn. Matplats för cirka 6+2 personer. Utgång till balkong i söderläge.

Storstuga

Plastmatta på golv, bröstpanel med väv på väggar och laserad träpanel i tak. Hörnsoffa, TV och braskamin. Öppen planlösning till matplats och kök.

Sovrum 1

Plastmatta på golv, vitmålad vävtapet på vägg och laserad träpanel i tak. Dubbelsäng och 1 garderob.

Sovrum 2

Plastmatta på golv, vitmålad vävtapet på vägg och laserad träpanel i tak. Våningssäng och 1 garderob.

Allrum

Plastmatta på golv, väv på vägg och laserad träpanel i tak. Hörnsoffa och TV. Extrasäng intill allrummet i enkelsäng.

Sovrum 3

Plastmatta på golv, väv på vägg och laserad träpanel i tak. Familjesäng (2+1 bäddar) och en garderob.

Badrum 2

Våtrumsmatta- & tapet på golv och väggar, träpanel i tak. WC, handfat och dusch.

Dokument (pdf)

Planlösningar Spårkarta ZOOM Stadgar Brf Flatfjällsbyn 2 Turlista Jossivägen 8B Spårkarta Årsredovisning 2020 Brf Flatfjällsbyn 2

Allmän information

Pris

340 000 SEK (Enligt ök)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

ca 79 kvm

Boareabeskrivning

Boarean är fördelad på 56kvm entréplan samt halvplan/loft om 23 kvadratmeter.

Uppmätning ej gjord av säljaren innan försäljning.

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Jossivägen 8B Andel B

Ort

Sälen

Kommun

Malung-Sälen

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Vidbyggt förråd intill entrén, utsida.

Lägenhetsnummer BRF

2B

Våningsplan

1 1/2-plan av 1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Fritidshus

Uteplatser

Uteplats

Uteplats i balkong/altan med utgång från storstuga.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Flatfjällsbyn 2 (Andelsrätt)

Organisationsnummer

716456-8656

Allmän information

Bostadsrätten nr 2B i Flatfjällsbyn 2, adress Jossivägen 8B ägs av 10 andelsinnehavare. Totalt har bostadsrättsföreningen 14 bostadsrätter.
Föreningen är idag väldigt lågt belånad (obelånad).

I skrivande stund sker omstrukturering och upptagande av ny underhållsplan i föreningen. Detta gör att kommande yttre renoveringar planeras men är ännu inte fastställda. Årsavgiften för varje andelsägare i bostadsrätten idag är 7.000kr per år inkluderar all drift och underhåll i stugan MEN kommande tre åren kommer avgiften vara cirka 11.000kr då extraposter från föreningen med 4.000kr kommer läggas till.

Inget beslut om ytterligare höjd avgift är taget men på grund av ökade kostnader flaggar men redan nu att justeringar eventuellt behövs göras. Ingen budget för 2023 är dock fastställd.
Bytesdag söndag 12.00.
Större städ samt eventuella reparationer sker på underhållsveckorna v.19 & v.40. Om något skulle gå sönder så fixar delägarna det tillsammans. Ingen stugvärd finns.
Inget årsmöte bland delägarna, man kommunicerar via mail och telefonlista.

Om vecka 53 finns: Den som har vecka 52 har söndag-onsdag alltså 10 dagar och den som har vecka 1 har onsdag-söndag veckan därpå totalt 10.
Annars alltid veckoindelning.

Kontaktuppgifter föreningen (ordföranden):
Peter Holst
peter@brointer.se

Brf bildades

1988

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber/Kabel-TV

Uppvärmning och ventilation

Direktverkande el, braskamin.

Byggnadskommentar

1 1/2-plan i parhus.

Utförda renoveringar

Större ytrenovering genomfördes 2004 och utöver det har vitvaror bytts ut löpande.

Kommande renoveringar

Bland delägarna: En lite större renovering är under diskussion bland delägarna men har ännu inte fastställts. I det första förslaget beräknas kostnaden för denna uppgå till cirka 50.000kr - 100.000kr per andelsägare i bostadsrätten 8B.

I föreningen: Kommande yttre renoveringar planers (se beskrivning ovan).
Balkongdörrar och vissa fönster ska bytas under vecka 40-41.

Byggnader

Byggår

1989

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsmöjlighet finns för 2-3 bilar intill bostaden och ett uttag för motorvärmare finns också.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl