Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Östra Bernadottesgatan 36A, Limhamn, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 936 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Genomgående ljus tvåa i mycket bra skick med balkong i sydväst!

Mitt på Limhamn ligger denna välskötta och fräscha tvårummare som blev totalrenoverad 2017. Planlösningen är genomgående och detta ger både ljus och rymd. De 52 kvadratmeterna är fördelade på två rum och kök, badrum samt klädkammare. Stilrent renoverat ljust kök med plats för matbord och utsikt mot gården. Helkaklat badrum med stilrena materialval. Från balkongen som ligger mot söder kan man njuta av solen stora delar av dagen.
Föreningen är en välskött, välkänd gammal förening med synnerligen god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Bland annat tillhandahåller föreningen tvättstuga, inbjudande innergård och övernattnings lägenhet.
Ett trivsamt boende i mycket bra skick med närhet till havet och Limhamn centrum. Limhamns stora utbud av matbutiker, shopping, restauranger, nöjen och caféer finns på bekvämt gångavstånd precis som Sibbarps strand, småbåtshamnen samt Ribersborgs strand. Du har goda kommunikationer som tar dig in till Malmös citypuls, närhet till Emporia och Hyllie station. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall
Välkommen in genom en säkerhetsdörr till en rymlig hall med avhängningsyta till vänster. Laminatgolv golv med vitmålade väggar.

Kök
Stilrent ljust kök med plats för matbord för 4-6 personer renoverat 2017. Stommar och luckor från Kvik med rostfria beslag. Bänkskiva i ek med vit kakel samt laminatgolv med vita väggar. Utrustning: Alla vitvaror är från Ikea 2017. Induktionshäll, kombi ugn/micro, fläkt, kyl, frys och integrerad diskmaskin. Fönster mot norr.

Sovrum
Rymlig sovrum med klädkammare. Laminatgolv och vita väggar. Fönster mot söder.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från söder och utgång till balkongen. Laminatgolv med vitmålade väggar och en fondvägg.

Badrum
Helkaklat badrum som är smakfullt renoverat 2017 med stilrena materialval. Utrustning: totalett, tvättställ, badrumsskåp och dusch med glassdörrar.

Balkong
Tilltalande rymlig balkong som vetter mot söder.

Övrigt
- Två förråd medföljer lägenheten, ett på vinden och ett i källaren.
- Föreningen har en lokal som medlemmarna kan disponera samt en övernattningslägenhet att hyra.

Dokument (pdf)

Planlösningar A?rsredovisning Hackspetten 2021 Energideklaration Brf Hackspetten Hackspetten Stadgar 2011 version 5 2018

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Gatuadress

Östra Bernadottesgatan 36A

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Beskrivning av förråd m.m.

Finns förråd på vind och i källare som tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

17

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong i söderläge

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Hackspetten

Organisationsnummer

746000-5197

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Hackspetten som förvaltar den friköpta fastigheten Hackspetten 6. Fastigheten bebyggdes år 1943 och föreningen består av 23 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt , med adresserna Östra Bernadottesgatan 36 A-D.

EKONOMI
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).
Köparen blir medlem i HSB och betalar en medlemsavgift på 800 kr. Av denna summa deponeras 500 kr och återfås igen vid utträde ur HSB.

Senaste avgiftshöjning: 2022-01-01 med 2%.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
2010 Fasad och takrenovering
2012 Relining
2013 Byte plåt/fönsterbleck mot Östra Bernadottesgatan
2015 Målning av källare, golv och tak
2015 Renovering av båda grindar utmed gatan
2016 Renovering av husets sockel samt målning av soprumsdörrar
2017 Stensättning av rabatt mot Östra Bernadottesgatan
2018 Förbättringsarbeten på gårdens gemensamma uteplats
2019 Montering av järngrindar med tagg-system vid våra 2 ingångar
2020 Installerat automatiska grindöppnare mot Prinsgatan
2021 Inköp av nya tvättmaskiner

Styrelsen följer en underhållningsplan.
Inom det närmaste året är det inplanerat byte av fastighetens värmeanläggning , därefter är det inga större åtgärder inplanerade enligt underhållningsplanen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en gemensam tvättstuga som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och mangelrum. Föreningen har en övernattningslägenhet i källaren som kan hyras till en kostnad av 150 kr/dag. Det finns också en lokal man kan hyra för 150 kr/dag. Cykelgarage finns i källaren.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Tele2 för kabel- tv och bredband. Kabel-tv basutbud ingår i avgiften. Fiber finns men lägenhetsinnehavaren står själv för kostnaden.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen förfogar 8 parkeringsplatser, detta till en kostnad på 200 kr/mån. Kösystem tillämpas, ingen kö för tillfället. Boendeparkering gäller i området.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår.

KONTAKT
Hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/hackspetten
Mail: pernilla.palmqvist@malmo.se, mobil: 0731-502215

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 936 SEK/månad

Andelstal insats

4,40753

Andel av månadsavgift

4,40753

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

139 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

169 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta