Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rotegatan 6, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
1 982 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Optimalt planerad 1,5:a med inglasad balkong och ett naturnära läge

Med ett lugnt och trivsamt läge med naturen direkt utanför och stadspulsen på kort cykelavstånd finns nu möjligheten att hitta ett hem att trivas i från allra första stund! Här på Rotegatan bor ni med det vidsträckta naturreservatet Tinnerö Eklandskap som närmsta granne, samtidigt som ni har direkt närhet till US och Garnisonen. Centrala Linköping, SAAB och universitetet når ni på 10 minuters cykelfärd.

Här erbjuds ett smakfullt och bekvämt boende, där en genomgående hög materiell standard samspelar med goda funktionella egenskaper. Bostaden är nyproducerad 2017 och disponeras på 40 generösa kvadratmeter fördelat på ett rum och kök med sovalkov. Här välkomnas ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen når ni det helkaklade badrummet utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Intill når ni en väl tilltagen klädkammare som tillgodoser förvaringsbehovet ytterligare. Det stilfulla HTH-köket erbjuder gott om arbets- och förvaringsytor och är utrustat med bland annat diskmaskin och induktionshäll. Köket har öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet som erbjuder gott om plats för matplats, soffgrupp och arbetsplats. Från vardagsrummet når ni ut på den inglasade balkongen om cirka 8 kvm som går att nyttja som ett extra rum i stort sett året runt. Balkongen ligger insynsskyddat mot ett litet skogsområde och erbjuder sol från tidig morgon till lunchtid. Intill vardagsrummet når ni den rymliga sovalkoven med plats för mindre dubbelsäng och förvaring. Såväl alkoven som vardagsrummet har generöst tilltagna fönsterpartier som bidrar till ett påtagligt ljusinsläpp i hela bostaden.

Direkt utanför porten finner ni en välsorterad matbutik (Stora Coop), gym och den nyöppnade restaurangen Söderkrogen. Varje lägenhetsinnehavare är garanterad en parkeringsplats i föreningens garage som ligger direkt intill huset. Kostnaden för en garageplats är 550 kr/mån.

Sammantaget är detta en idealisk lägenhet för det mindre hushållet. Här bor ni bekvämt och bekymmersfritt till en låg månadskostnad, med ett läge som slår det mesta och erbjuder alla förutsättningar för en hög livskvalitet!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy