Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Restalundsvägen 2, Centralt Öster, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
52.5 kvm
Avgift
3 042 SEK / mån
Rum
2 rum

Påkostad 2:a beläget på omåttligt populära Öster!

På ett av Örebros bästa lägen med närhet till sportevenemang och populära restauranger. Ni välkomnas nu till chansen att förvärva denna påkostade 2:a att blir ert nästa drömboende!

Adressen är Restalundsvägen 2!
Bostadens hjärta finner vi i det karaktärsfulla köket. Med påkostade materialval i form av komposit sten och köksluckor i klassisk stil, sammanflätas köket snyggt ihop med vardagsrummet som tittar ut mot de östra delarna av Örebro. Sovrummet är ljust och rymligt med ordentlig förvaring i form av garderober längst kortsidan. Vidare ut på den härliga balkongen i österläge med skön förmiddagssol där ni kan starta dagen med frukost och en kopp kaffe med nära och kära!
Bekvämligheter som helkaklat badrum med golvvärme och egen tvätt avdelning. Denna ljusa och stilrena bostad ger er allt ni kan tänkas behöva för att bo och trivas i länge!

Att bo på numera väletablerade Eyrafältet innebär en närhet till sportevenemang, restauranger, frisör och caféer som ger området en egen puls! Dessutom ett kanon läge mot övriga delar av staden med 5 min promenad till city, närhet till vackra parkmiljöer samt Osets naturreservat intill Hjälmaren. Till Universitetet och Universitetssjukhuset finns bra cykelvägar och till Universitet finns även direktbuss. Föreningen har möjlighet till garageplatser (separat kö) samt intill föreningen finns andra garagemöjligheter. Föreningen har stor fördel av lokaluthyrning som både ger intäkter men också föreningsmedlemmarna närhet till såväl en god lunch som ny frisyr.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att anmäla ert intresse!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy