Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Valnötsstigen 19, Mariestad
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
5 344 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trea med två toaletter och hiss!

På Valnötsstigen 19 finner ni denna ljusa och fräscha bostad om tre rum och kök! Bostaden bjuder på hemtrevligt kök med utgång till inglasad balkong, två sovrum samt två toaletter varav en med tvättpelare! Bra planlösning och hiss i huset gör detta till ett avslappnat och bekvämt boende. Här har ni ett bra boende i en stabil förening nära förskola, skola och bussförbindelser! Cykelavstånd till golf, bad och Mariestads centrum.

Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Rumsbeskrivning

Välkommen in i den rymliga och möblerbara hallen som bjuder på bra ytor för avhängning samt förvaring. I hallen finns också en separat toalett med WC och tvättställ.
Bostadens två sovrum har båda ljusa och fräscha ytskikt och rymmer både säng och förvaring.
Vardagsrummet är ljust och får mycket ljusinsläpp från de stora fönstren som vetter mot området.
Köket har vita över- och underskåp som är i snygg kontrast till det svarta kaklet ovanför diskbänken. Matbordet har sin naturliga plats vid fönstret och rymmer bord för 4- 6 personer. Från köket kommer ni också ut till den inglasade balkongen som förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl och frys.
Badrummet, som ligger i anslutning till köket, har matta på golv och vägg. Här finns WC, dusch, tvättställ samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta Energideklaration Årsredovisning Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

395 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

81 kvm

Gatuadress

Valnötsstigen 19

Ort

Mariestad

Kommun

Mariestad

Lägenhetsnummer BRF

35-3214-4-234-6

Våningsplan

2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB BRF BråtenPark

Organisationsnummer

766000-0709

Allmän information

BråtenPark är ett lummigt område med mycket träd och buskar. Det finns även fruktträd och bärbuskar som det bara är att ta för sig ifrån.
Området har tre adresser. Valnötsstigen 1-31, Akaciastigen 2-32 och 1-15 och Fläderstigen 2-12.

Övriga utrymmen i föreningen

Bråten Park har fina uteplatser och grillplatser.

Inne har du här tillgång till: stor tvättstuga i varje hus och en grovtvättsuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, mopedförråd. Ute finns: tre lekplatser, fotbollsplan med stora mål.

På området finns att hyra p-plats, garage, inhägnad husvagnsparkering och parkering för lite större fordon.

Du kan hyra en fin gästlägenhet om två rum och kök, bastu där du själv bokar in tid då du vill basta och det finns kolonilotter på området. Gästlägenheten på Fläderstigen 4 är tillgänglig för bokning av föreningens medlemmar.

BråtenPark har mitt i området ett fristående hus som är vårt gårdshus. Det kan du hyra för egna aktiviteter eller gå dit på någon av de aktiviteter som Fritidskommittén ordnar. Gårdshuset rymmer ca 50 personer.

Ekonomi

Månadsavgift

5 344 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV
Årsavgift bostad 5 244 kr/mån samt informationsöverföringsbelopp 100 kr/mån- totalt 5 344 kr/månad.

Andelstal

0,28436

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

På området finns att hyra p-plats, garage, inhägnad husvagnsparkering och parkering för lite större fordon.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

129 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

102 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta