Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 97, Vån 3 (15031/1201), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
66 kvm
Avgift
3 484 SEK / mån
Rum
3 rum

Välkomna hem till denna luxuösa 3:a med stor inglasad balkong i soligt sydvästläge!

Nu presenterar jag stolt denna luxuösa och nyproducerade trerummare om 66 kvm med stor inglasad balkong i sydvästläge med utsikt över föreningens lummiga innergård! Ett perfekt hem för barnfamiljen eller paret som värdesätter ett bekvämt boende och stora sociala ytor. Här bor ni bekvämt med Hemköp i föreningens lokal längs Jämtlandsgatan. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 24 min samt nära till grönområden i Grimsta naturreservat. Bostaden präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och skapa sitt alldeles egna drömboende - välkomna hem!

Vi kliver in i den ljusa, härliga och rymliga entréhallen som innehar avhängningsmöjligheter för både kläder och skor samt ytterligare förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Ljuset möter oss direkt när vi kliver in och skapar en härlig hemmakänsla som genomsyrar hela bostaden. I direktanslutning till entréhallen hittar vi det ena sovrummet som är helt insynsskyddat. Här ryms säng, tillhörande sängbord och skrivbord om så önskas. Rummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor? Valmöjligheterna är oändliga.

Den harmoniska känslan tar oss vidare och vi hamnar i bostadens ljusa och påkostade kök som kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock. Här är det stilsäkert med vita släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i ljusgrå laminat och ovansittande vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Här finns gott om utrymme för hela familjen. Duka upp matbordet med plats för ca 4-6 personer intill de stora fönsterpartierna i två väderstreck. I en öppen planlösning med köket nås vardagsrummet som badar i härligt ljusflöde. Möblera med soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Här finns även utgång till den rymliga och inglasade balkongen i soligt sydvästläge med utsikt över föreningens lummiga innergård.

Från köket når vi bostadens harmoniska master bedroom som ligger helt insynsskyddat. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja er morgon här med första koppen kaffe - en bättre start på dagen går inte att få. Här finns ypperliga förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med vita släta dörrar. Vi tar oss tillbaka till entréhallen och kliver in i det väl tilltagna badrummet med påtaglig hotellkänsla - här kommer ni vilja spendera många timmar. Grå klinker på golvet och vitt kakel pryder väggarna. Utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med snygg arbetsbänk i vit laminat.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Allt låter kanske lite för bra för att vara sant? Det förstår vi - Välkomna på visning så ni får uppleva denna luxuösa bostad på plats!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy