Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Norrsvängen 2A, Valla/Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
56 kvm
Avgift
3 739 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus och väldisponerad hörn-2:a med balkong i västerläge

Med ett lugnt och trivsamt hörnläge invid Fridhemsparken erbjuds nu möjligheten att slå sig till ro och njuta av denna charmiga bostad med fönster åt tre väderstreck och en rymlig, insynsskyddad balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Vi befinner oss i omåttligt populära Gottfridsberg, stadsdelen som stoltserar med sitt utmärkta läge mitt emellan universitetet och stan. Härifrån når du båda anhalterna på endast 5 minuter med cykel, samtidigt som du har allt du behöver i form av service och kommunikationer bokstavligen runt knuten. För dig som värdesätter närhet till natur och rekreation kan läget knappast bli bättre då du bor strax intill flertalet vackra parker samtidigt som Vallaskogen och Rydsskogen ligger på kort promenadavstånd.

Här träder ni in i en generöst tilltagen hall med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i en garderob. I anslutning till hallen finns en rymlig, nyrenoverad klädkammare som tillgodoser förvaringsbehovet ytterligare. Det trevliga köket renoverades 2011 och erbjuder gott om förvarings- och arbetsytor. Köket erbjuder matplats för 4 personer och här flödar ljuset in genom fönstret under förmiddagen. Vidare in i lägenheten når ni det ljusa och spatiösa vardagsrummet med stora fönster åt två väderstreck. Härifrån når ni ut på den rymliga balkongen som är belägen åt väst. Från balkongen blickar ni ut över den lummiga parken och njuter av solen hela eftermiddagen och kvällen. Vidare erbjuder lägenheten ett rejält sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Badrummet är bland annat utrustat med dusch och även här finns goda förvaringsmöjligheter.

BRF Observatorn är en välskött och populär HSB-förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. I föreningen finns bland annat flera tvättstugor, snickarverkstad och källsorteringsrum. Till lägenheten hör ett större vindsförråd samt ett mindre källarförråd.

Här är det inte svårt att trivas, välkomna på visningen så förstår ni varför!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy