Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sivs gränd 9A, Hyllie, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
44.4 kvm
Avgift
2 005 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk tvårummare med stor uteplats i söderläge!

***STOR UTEPLATS I SÖDERLÄGE, HÖGT I TAK OCH STORA FÖNSTERPARTIER!

Nu kan vi äntligen presentera denna ljuvliga tvårummare där varje kvadratmeter är planerad med fingertoppskänsla. Bland de mysiga gatorna på Hyllie, endast ett stenkast från Emporia såsom grönområden, finner ni nu en stilren bostad med en stor uteplats. På första plan, med fönster vetter ut mot innergården, har ni flertalet detaljer som utmärks där bland annat den generösa takhöjden samt de stora fönsterpartierna sticker ut lite extra. Ni har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där era gäster kan njuta av ett glas vin i soffan medans doften av middagen som tillagas når dom. Under de varmare sommarhalvåret förlänger uteplatsen bostaden där ni kan njuta av solen hela dagen.
Utöver detta så har ni alla de bekvämligheter som goda förvaringsmöjligheter, diskmaskin och en kombinerad tvätt- och torktumlare.

För er som pendlar ligger bostaden belägen endast ett stenkast från Hyllie station, ni tar er till Köpenhamn smidigt med tåg men även in till Malmös citypuls. Ni bor med närhet till Emporia, restauranger, fik och gym men ni bor även granne till Hyllies stadspark.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL:
Med halvtrappa upp till första plan kliver ni direkt in i bostadens välkomnande hall. Här möts vi av praktisk granitkeramik under fötterna som sedan går över till trestavs lackerad ekparkett för resten av bostaden. och på väggarna ser ni de gråmålade väggar. Den fantastiska takhöjden utmärks redan här och det finns god avhängningsyta.

ALLRUM/KÖK:
Vidare har ni det fantastiska allrummet med en öppen planlösning till köket. Här har ni olika inredningsmöjligheter med plats för matgrupp såsom soffgrupp. De stora fönsterpartiet utmärker bostaden lite extra där ni även når ut till den spatiösa uteplatsen på 16 kvadratmeter. Ni har här även ytterligare ett skafferi samt skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring.
Ni har ett stilrent Vedum-kök som har vita släta köksluckor, rejäl bänkskiva i laminat med kaklat stänkskydd ovanför. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens som består av kyl/frys, inbyggnadsugn, glaskeramikhäll, mikro, inbyggd utdragbar fläktkåpa samt diskmaskin.

SOVRUM:
Ett mysigt sovrum där ni har god plats för dubbelsäng såsom annan möblemang om önskas. Det finns även två garderober för ytterligare förvaring. Ni har även här stora fönsterpartier som släpper in härligt ljusinsläpp och det fantastiska ekparketten som går genom hela bostaden.

BADRUM:
Ni har ett helkaklat badrum med gråmelerat klinker på golvet och matt vitt kakel kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, kommod med spegel ovanför, dusch med glasklara duschväggar, elhanddukstork samt kombinerad tvätt- och torkmaskin.

FÖRRÅD:
Till lägenheter tillhör det ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Prisma Hyllie Stadgar Brf Prisma Hyllie Årsredovisning 2020

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

44.4 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sivs gränd 9A

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

1111

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Prisma Hyllie

Organisationsnummer

769622-7201

Allmän information

BRF Prisma Hyllie är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten, Malmö Ymer 1 i Malmö. Föreningen bildades 2011 och byggnaden uppfördes 2019. Föreningen består av 115 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och två lokaler. Fastighetens adresser är Ymers gata 19A-B, 21 A-C, 23 A-C, Sivs gränd 9A-B, 11.

EKONOMI
Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av köparen (483 kr år 2022).

Senaste avgiftshöjningen gjordes 2022-01-01 då avgifterna höjdes med 2%. I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat 2022-01-20).

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Föreningen har inga planerade eller pågående renoveringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam gård med både planteringar och stenläggningar samt miljöhus. Till varje lägenhet hör ett förråd. Cykelförråd finns i garaget och övriga cykelställ på gården.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Kabel- TV via ComHem med digitalt basutbud. Möjlighet finns att teckna tilläggsavtal med ComHem för att uppgradera bredband och kanal-utbud, till rabatterat pris.
Bredband är också anslutet via ComHem, paketet innehåller bredband via fiber med hastigheten 100 MBit/s. För detta tillkommer en avgift om 215 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
39 st garageplatser finns i källaren för en kostnad om 988 kr/mån, samt 1 bilpoolsplats utomhus.

ÖVRIGT
Ingår i avgiften för föreningens medlemmar.
Föreningen har tecknat ett el-gruppabonnemang. Elen debiteras enligt schablon till varje lägenhet. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen per lägenhet en gång per kvartal och justerar därefter.
Kostnaden för varmvatten debiteras enligt schablon till varje lägenhet. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen och justerar därefter.

KONTAKT
Hemsida: https://brfprismahyllie.se/
Email: styrelsen@brfprismahyllie.se

Uppgifter är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2011

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

115

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 005 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, Bostadsrättstillägg
. Obligatoriskt tillägg på 215 kr/mån tillkommer för bredband.

Andelstal

0,59602

Andelstal kommentar

Bostadsrättsandel: 0,00596 (0,59602% i föreningen)

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Varmvatten

167 SEK/månad

Summa driftkostnad

317 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Sedan Hyllie station öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för Hyllie. Nya bostäder och verksamheter ploppar upp mer eller mindre varje vecka och vad som tidigare var avsides och isolerat, är nu en lika självklar del av Malmö som Triangeln eller Slottsstaden. Här finns Malmö Arena, hemmaborg för elitserielaget Malmö Redhawks, tillsammans med Emporia och Hylliebadet ? Malmös nya äventyrsbad. Det här är just nu Malmös mest spännande stadsdel med oändliga möjligheter och det är platsen för dig som gillar att bo där det händer!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy