Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Släggbacken 1, Huvudsta, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
73 kvm
Avgift
3 995 SEK / mån
Rum
3 rum

Helrenoverad lägenhet med fina materialval högst upp i huset med balkong i rakt söderläge!

Välkommen till Släggbacken och denna topprenoverade bostad belägen högst upp i huset med storslagen utsikt från balkongen. Här speglas en helrenoverad bostad med exklusiva materialval och detaljer utvalda med fingertoppskänsla. Bostaden är ljus med väl tilltagna rum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Ytskikten är fräscha med nya 1-stavs träparkettgolv, nymålade väggar i vitt. Stora fönsterpartier fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde. Köket är modernt, stilrent och utrustat med nödvändigheter så som vita skåpluckor med gott om förvaring, stor arbetsbänk med gott om arbetsyta, spis, ugn, fullstor kyl och frys samt matplats. Vardagsrummet har plats för större soffgrupp samt tillhörande möblemang och här når man den inglasade balkongen som är belägen högst upp i huset med fritt söderläge. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och gott om plats för förvaringsmöjligheter. Badrummet är stambytt 2021 och har klinkergolv och kaklade väggar. Hallen har en vägg med platsbyggda garderober som ger lägenheten ytterligare förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

FÖRENING
Brf Talgoxen 1 & 3 är en äkta förening och äger marken. Föreningen tillhandahåller 175 lägenheter varav 56 st är hyresrättslägenheter (dolda tillgångar) och 21 förrådslokaler. I föreningen finns tvättstugor och cykelrum som medlemmarna kan nyttja. Fastigheterna är anslutna till ComHem.

OMRÅDE
Närheten till Huvudsta centrum, Västra Skogen och Solna centrum, kommunikationer, trevliga promenadstråk, samt Mall of Scandinavia gör detta till ett optimalt läge att bo på. Gångavstånd till Huvudsta centrum där tunnelbanan tar 8 min till city. I övrigt finns det gott om bra cafeér, restauranger och matbutiker i närheten. Naturnära med strövområden längs Ulvsundasjön och Pampas Marina inpå knuten. Gula linjen skapar nya resmöjligheter som är till nytta för många. Det kommer att bli möjligt att åka direkt från Söderort till Karolinska Universitetssjukhuset i Hagastaden, eller till Arenastaden med sitt utbud av kontor, shopping samt kultur- och sportevenemang. Närhet till flera skolor och barnomsorg. I närheten finns även den nyöppnade engelska skolan. En ny pendeltågstation kommer att byggas i Huvudsta, vilket kommer att innebära ett rejält lyft lyft för Huvudsta och kan komma att påverka lägenhetspriserna.

PARKERING
Fasta parkeringsplatser med eller utan elstolpe i direkt anslutning till fastigheterna finns att hyra av Signalisten. Det finns även gott om boendeparkering vid husen och i området. Kontakta Signalisten både för platshyra och för att ordna med tillstånd för boendeparkering.

Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet med stora möjligheter i ett mycket trevligt och omtyckt område samt ett stenkast från T-bana, buss, butiker och med grönskande naturområden runt hörnet.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy