Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finntorpsvägen 10, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
2 938 SEK / mån
Rum
2 rum

Gavellägenhet med högt fritt läge och inglasad balkong

Högt upp i huset med fritt läge från samtliga fönster finner ni denna mycket ljusa och trivsamma gaveltvåa med insynsskyddat läge. Här bjuds på en välplanerad planlösning med genomgående ljusa rum. Här kan du njuta av ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen, ett kök med generös förvaring och trevlig matplats samt stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Badrummet är stambytt och helkaklat.

Den inglasade balkongen har ett insynsskyddat läge och bjuder också på en fri utsikt över området. Inglasningen gör att balkongen nyttjas året runt och det mysiga österläget värmer gott på förmiddagen.

Här bor du i en populär och lågt belånad bostadsrättsförening (1 989 kr/kvm 2020) med renoverade fastigheter och erbjuds bl. a. bastu, cykelrum samt tvättstuga. Området är perfekt för dig som vill bo centralt med bra kommunikationer, nära badplatser och intill mysigt centrum.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy