Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fyrislundsgatan 28, Årsta, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
4 581 SEK / mån
Rum
3 rum

VÄLPLANERAD 3:A MED CHANS ATT SÄTTA DIN EGEN PRÄGEL

Nu har du möjligheten att skapa din drömtrea! Med hiss, på andra våningen, hittar du denna välplanerad trea med klassisk planlösning.

Planlösningen erbjuder ett rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring samt med plats för matgrupp invid fönster. Stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt övrig möblemang med härligt ljusinsläpp via stort fönsterparti samt med utgång till lägenhetens balkong, där du kan avnjuta morgonkaffet i solen. Vidare invändigt finner du en stor välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt platsbyggda garderober. Det erbjuds ett rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng, övrig möblering samt platsbyggda garderober. I det andra sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, garderober och övrig möblemang. Stort helkaklat badrum utrustat med handfat, spegel, badkar samt tvättmaskin. Via badrummet når du den separata WCn. Ljus och trevlig lägenhet med stora sociala ytor och potential!

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Föreningen tillhandahåller samlingslokal med pingisbord, bastu, hobbyrum, cykelförråd samt två tvättstugor.

I Brf Gurkan bor du i en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. Årsta är ett väldigt lugnt och populärt bostadsområde med många stora grönskande parker och grönytor. Lägenheten är belägen ett stenkast ifrån Årsta centrum där det erbjuds allt från vårdcentral, tandläkare, flertal förskolor, ICA Supermarket, apotek och en hel del andra serviceutbud. Precis i anslutning till bostadsområdet finns en trevlig grönskande park och bortanför den finnes den stora Årstaparken med enorma grönytor, löpspår, fotbollsplaner mm. En kort promenad och man befinner sig på Gränbystaden med både biograf, restauranger och ett rikt affärsutbud.
Precis utanför bostaden har man goda bussförbindelser och till Resecentrum tar det ca 10 minuter med buss samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via både den norra och södra påfarten. Helt enkelt både en bostad och ett område att trivas i.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy