Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Härnösandsgatan 2, Vån 2 (0427/1101), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
2 627 SEK / mån
Rum
2 rum

Välkommen till denna nyproducerade och extraordinära 2:a med stor balkong i populära Brf Wellingeby!

Nu har jag nöjet att presentera denna nyproducerade och extraordinära 2:a i omtalade BRF Wellingeby. Bostaden präglas öppna sociala ytor med stora fönsterpartier längs med hela lägenheten som går upp till tak och generös takhöjd om ca 2,7 m. Stor möblerbar balkong med fantastiskt västerläge. Här har ingenting lämnats åt slumpen och lägenheten rymmer allt vad en person med gott smaksinne och höga krav önskar. Varför inte starta middagen med en fördrink på föreningens fantastiska takterrass som du enkelt når direkt med hissen. Föreningen har även övernattningslägenhet, festlokal och eget gym. Garage och förråd når du direkt hissen ner. I fastigheten på Härnösandsgatan 2 finns totalt 14 lägenheter. Detta drömboende måste upplevas på plats - Välkommen hem!

Vi öppnar dörren och sätter fötterna på snygg mörk klinkers som övergår i parkett vidare in i bostaden. Entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla och även förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Direkt till höger hittar vi bostadens stilsäkra och rymliga badrum med påtaglig hotellkänsla, här finns det gott om plats för morgon- och kvällsrutin och varför inte lyxa till vardagen med en spakväll? Snygg mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med ovansittande skåp för förvaring.

Vi fortsätter in i bostaden och möts av ett strålande ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Här är köket och vardagsrummet fint sammansvetsats med varandra och skapar en härlig och social känsla. Bjud över familj och vänner och laga en smakrik måltid som ni avnjuter tillsammans kring den sociala köksön. Bostadens kök kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock - här är det enkelt att laga mat. Släta vita skåpluckor och lådfronter skapar en enhetlig känsla. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, mikro, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Vardagsrumsdelen erbjuder gott om plats för soffa, soffbord och media-möbel. Låt fantasin flöda och skapa din egen oas. Härifrån nås även den fantastiska balkongen med soligt västerläge. Balkongen erbjuder gott om plats för både lounge-grupp och växter. Här är möjligheterna många, här går det att skapa er alldeles egna café-känsla. Slå er ner och njut av den hänförande utsikten.

Tillsist har vi bostadens sovrum som nås från vardagsrumsdelen och erbjuder plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här är förvaringsmöjligheterna oändliga genom den platsbyggd skjutdörrsgarderob som sträcker sig längs med hela väggen. Bädda upp sängen med favoritlakanen och starta lördagsmorgonen här med första koppen kaffe - här kommer ni vakna utvilade.

BRF Wellingeby är en stabil förening med god ekonomi och bra hyresintäkter. Föreningen har 60 garageplatser och 8 utomhusparkeringar på föreningens mark. Kostnaden för dessa är 1.000 kr/mån för garage och 500 kr/mån för p-plats. Samtidigt som lugnet råder i det underbara området Vällingby Parkstad så finns staden puls alldeles i närheten, med endast ca 24 minuter med tunnelbanan till Stockholm Central. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen, området eller om ni vill boka visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel 076-640 50 02!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy