Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sågverksgatan 4K, Västra munktell, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 116 SEK / mån
Rum
1 rum

Etagelägenhet med enorm takhöjd

RESERVERAD! Tillsammans med RG Bostad presenterar vi denna trevliga etagelägenhet. Lägenheten ligger i markplan på gaveln vilket skapar en radhuskänsla mitt i stan. Bostaden består av 52 kvm fördelat på ett rum och kök varav ett sovrum, dessutom finns ett stort loft/entresol om 17 kvm som kan nyttjas som vardagsrum. Kök och lounge-del med en otrolig takhöjd på ca 5 m! Sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober och utgång till uteplats som vetter mot innegården. Badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Nu släpps nyproducerade bostadsrätter med å-nära läge i Västra munktell. Brf Origo erbjuder 58 st. lägenheter fördelat på två huskroppar. 1-4 rum och kök, 50-84 kvadratmeter och insatser mellan 1 875 000 - 3 750 000 kr. Tre kostnadsneutrala designkoncept att välja mellan - "Klassisk", "Industri" och "Modern". Traditionella lägenheter i ett plan och moderna loftlägenheter, här finns något för alla. Samtliga lägenheter har egen uteplats, balkong eller takterrass. I källarplan finns tillgång till spa- och relaxavdelning, cykelförråd med enklare cykelvård och ett privat förråd för smidig förvaring. Mellan de två huskropparna ligger en grönskande innergård att pusta ut i. I området finns möjlighet att hyra parkeringsplats i garage. Detta är RG Bostads andra projekt i Västra munktellstaden. Deras första projekt i området vann priset "Årets Fasad 2020" i kategorin nyproduktion.
Planerad byggstart våren 2022, planerad inflytt hösten 2023.

Länk till projekthemsida: https://rgbostad.se/projekt/brf-origo/

Som boende i Västra Munktell har du närhet till det mesta. Förskola finns i området, dessutom ligger högstadieskolan Faktoriet en kort promenad bort. Eskilstunaån ligger precis runt husknuten och erbjuder ett trevligt promenadstråk ner till Eskilstuna centrum där du finner restauranger, shopping och andra nöjen. Du bor inom gångavstånd till matbutiker, apotek och vårdcentral likväl högskola och tågstation. För den aktiva människan erbjuder närområdet ett brett utbud av träningsanordningar och för familjen finns möjlighet till roliga helgaktiviteter med de små på äventyrsbad.

Välkommen hem, till din nya mittpunkt!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy