Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Odlingsgatan 183, Ytterby, Ytterby
Typ
Bostadsrätt
KVM
58 kvm
Avgift
3 125 SEK / mån
Rum
2 rum

Öppen planlösning och stor uteplats i väst!

Varmt välkomna till denna fina tvårummare med stor uteplats i västerläge. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Påkostat kök från kvalitativa Vedum med med diskmaskin. Genomgående parkett i samtliga rum. Sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Gott om förvaring i klädkammaren. Vattenburen golvvärme. Parkering ingår i månadsavgiften. Förråd hör till bostaden och är just utanför bostaden.

I barnvänliga Tega bor ni med naturen runt hörnet. Riktigt goda pendlingsmöjligheter till Göteborg med pendeln. Är ni sugna på salta bad är det bara att bege sig väster ut mot kusten och Marstrand.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall som fungerar som bostadens nav, härifrån når ni samtliga rum. Ytterkläderna hängs smidigt av just innanför dörren. Ytterligare förvaring finns i rymlig klädkammare.

Vardagsrum

Ligger i öppen och social planlösning mot köket. Lättmöblerat tack vare sin storlek, här rymmer ni den stora soffgruppen, tv-bänk och matsalsbord. De stora fönsterpartierna bidrar till den ljusa och luftiga känslan. På golvet ligger en ek-parkett som löper i kök, hall och sovrum. Från vardagsrummet når ni den soliga och tilltagna uteplatsen i västerläge. Här njuter ni av solen både eftermiddag och kväll. Här rymmer ni en stor loungegrupp och grill. En snygg detalj är de inbyggda spottarna.

Kök

Påkostat kök från kvalitativa Vedum i tidlöst vitt. Här är det gott om tillval. Den mörka bänkskivan bryts av snyggt mot det ljusa. Gedigen maskinpark bestående av diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och micro i bekväm arbetshöjd samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga från Elektrolux. Fläkt från Franke.

Sovrum

Lugnt beläget mot innergården. Här ryms dubbelsäng med tillhörande nattduksbord utan problem. Väggarna går i behagligt grått. Nöjer ni er inte med förvaring i de fyra garderoberna så går det att möblera med byrå.

Badrum

Ljust kaklade väggar och på golvet ligger ett mörkt klinker som värmer frusna fötter tack vare golvvärmen. Bekvämt med en kombinerad tvättmaskin och tumlare. Dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, kommod, spegel och wc.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020 Frågelista

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

58 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Odlingsgatan 183

Ort

Ytterby

Kommun

Kungälv

Beskrivning av förråd m.m.

Ett förråd hör till bostaden och ligger i gemensam byggnad.

Lägenhetsnummer

TF2:1

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Stor uteplats i sydväst.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tega Ängar Ytterby

Organisationsnummer

769630-5163

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Vallmon 2 i Ytterby. Fastigheten omfattar 32 st. lgh, uppdelade på 8 st. fyrbohus. Total boarea om 2 184 m².

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber, Kungälv energi.

Uppvärmning och ventilation

FTX aggregat. Frånluftsfläkt i kök.

Byggnadskommentar

Byggnaderna färdigställdes 2019.

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd hör till bostaden. Lekplats finns.

Antal lägenheter

32

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 125 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

ink. vatten & p-plats.

Andelstal

2,6283 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

300 SEK/månad

Uppvärmning och hushållsel

600 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 400 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Extra plats går att hyra för 300 kr/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy