Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Centralvägen 13, Centrala Väsby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
87.5 kvm
Avgift
5 218 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Citykänsla!

Bostadsrätt som visas i privata visningar, kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!
Här bor du högst upp i huset i en unik lägenhet med 4 meter i takhöjd, sociala ytor, flera sovrum och ett stort badrum. Det är endast 1 granne på samma våningsplan och ett härligt takfönster i trapphus som ger en känsla om vad som väntas i denna fantastiskt fina lägenhet. Kök och vardagsrum i anslutning till varandra och med möjlighet till större tillställningar. Härlig balkong med utsikt över takåsarna och Centralvägen där man kan njuta av mysiga sommarkvällar och sitta länge då balkongen är inglasad och har infravärme. Genomgående enhetliga ytskikt med ekparkett på golvet och ljusa väggar.
En omtyckt förening med förråd på entréplan och möjlighet till parkeringsplats på baksidan av fastigheten. Ett centralt boende i hjärtat från pendeltåg, Väsby centrum och närbutikerna runt hörnet. Härifrån är det enkelt att ta sig till Arlanda, endast 10 minuter från dörr till dörr eller 27 min med pendeltåg till Stockholm.

Rumsbeskrivning

Hall

Fin entréhall med öppen insyn mot de sociala ytorna i hemmet. Här möts du av en hög takhöjd, bra ljusinsläpp från takfönster. ekparkett på golv och ljusa väggar.

Kök och vardagsrum

Stort sällskapsutrymme med högt i tak ca 4 meter och takfönster som fångar ljusinsläpp ovanifrån. Här kan man vistas många i kök och vardagsrum som går i ett.

Köksinredning i mörkbrunt med kakel ovan en vit laminatbänkskiva. Den maskinella utrustningen består av en fullhöjds kyl och frys, fläkt, induktionshäll, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn. I sällskapsutrymme finns ekparkett på golvet och målade väggar i vitt och alla fönster i vardagsrum har persienner. Från vardagsrum kommer man sedan ut till den fantastiskt inglasade balkongen som vetter mot Centralvägen. Här kan man sitta länge och njuta av takåsarna i härligt söderläge och med infravärmare som gör att man kan njuta av utemiljön även under de kallare dagarna.

Sovrum 1

Ett sovrum närmast hallen med ett förrum för avhängning av ytterkläder och skor samt en klädkammare/förråd som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Sovrummet har ekparkett på golv och målade väggar i vitt kombinerat med en fondtapet. Här finns plats för dubbelsäng, byrå och ytterligare möbel. Fönster vetter mot baksidan av huset.

Sovrum 2-3

Två sovrum bredvid varandra med en egen inre hall. Ekparkett på golv och målade väggar i vitt kombinerat med tapet. Fönster vetter mot baksida av huset.

Badrum

Ett stort badrum med kaklade väggar och fondvägg vid badkar samt klinkers med golvvärme. Badrummet har kommod med tillhörande spegelskåp, WC, handduksvärmare och en tvättmaskin och torktumlare från år 2020-2021.

Klädkammare

En klädkammare mellan sovrum 2 och 3 med gott om förvaringsmöjligheter.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration-Centralvaegen-17-21.pdf Aarsredovisning-2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 595 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

87.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Centralvägen 13

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

12-3411-1-142

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vilunda Allé

Organisationsnummer

769614-8621

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Vilunda Allé har 59 st lägenheter och byggdes 2008. Huset har hiss och på baksidan finns det parkeringsmöjligheter i form av carport, garage och p-platser. Det finns också ett cykelhus samt ett sophus med källsortering.

Bostadsrättsföreningen ligger mitt i centrala Upplands Väsby mellan pendeltågstationen och Väsby centrum och är omgiven av restauranger, butiker och all annan tänkbar service. På ett par minuter når man tågstationen med förbindelser till bl.a. Stockholm, Arlanda och Uppsala - ett riktigt bra pendlarläge! Vid samma station ligger busstorget med busslinjer som täcker in hela kommunen.

Totalt finns det 6 garageplatser (800 kr/mån).
8 carport (450 kr/mån) och
34 parkeringsplatser (300 kr/mån) på innergården.
Laddplats för el-bil finns.
Inga MC-platser i föreningen.
Separat kösystem till samtliga parkeringsplatser.

Gå gärna in på föreningens hemsida www.vilundaalle.se för mer information.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Friliggande cykelförråd samt sophantering finns på innergården. Lägenhetsförråd finns i lägenheten eller på bottenplan.

Antal lägenheter

59

Byggnader

Byggår

2008

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 218 SEK/månad. I avgiften ingår Föreningen har ett gruppavtal för kabel-TV med en obligatorisk avgift på 200 kr som läggs på månadsavgiften. Det är inräknat ovan.

Andelstal

2,13938

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Totalt finns det 6 garageplatser (800 kr/mån).
8 carport (450 kr/mån) och
34 parkeringsplatser (300 kr/mån) på innergården.
Laddplats för el-bil finns.
Inga MC-platser i föreningen.
Separat kösystem till samtliga parkeringsplatser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy