Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Förrådsvägen 40, Huddinge Centrum, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
2 808 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till denna optimalt planerade tvåa med närhet till Huddinge C!

Nu har ni möjlighet att förvärva en nyproducerad och optimalt planerad 2:a på femte våningen i centrala Huddinge med gångavstånd till centrum där goda kommunikationer i form av både buss och pendeltåg . Lägenheten är modern med goda förvaringsytor samt ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna i vardagsrummet. Lägenheten har en genomgående god smak av materialval och där varje kvadratmeter nyttjas optimalt. Den stora balkong nås i anslutning från vardagsrum/kök, ett perfekt ställe att avnjuta sitt morgonkaffet från eller dem härliga sommarkvällarna.

Varmt välkommen till Förrådsvägen 40!

Rumsbeskrivning

- HALL -
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i tre stora garderober för ytterkläder, skor och annat. Här möts man av vitmålade väggar. Golvet som ligger är 3 - stavs ekparkett som blir genomgående i bostadens alla rum.

- VARDAGSRUM -
Lättmöblerat vardagsrum i öppen social planlösning mot kök. Gott om plats för större eller mindre matbord med tillhörande stolar. Rummet rymmer även en större soffgrupp, tv - hörna och annat möblemang för att skapa en härlig och genomgående känsla i bostaden. Det stora rummet får också ett härligt ljusinsläpp från flera fönster. Utgången till bostadens stora balkong nås från vardagsrummet.

- KÖK -
Mycket stilrent och fullt utrustat kök i vitt med glashäll, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys och i rostfritt utförande och grå bänkskiva.

- BALKONG -
Mysig balkong perfekt för frukost i morgonsolen eller underbara sommarkvällar. Balkongen nås från vardagsrum, vilket gör det till en naturlig sällskapsdel. Här har ni möjlighet och plats för både loungemöbler eller bord och stolar .

- SOVRUM -
Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Garderober som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp

- BADRUM -
Rymligt helkaklat badrum i sobert vitt och grått med wc, kommod, kombinerar tvättmaskin/torktumlare. Badrummet har även en god arbetsyta ovanför kombinationsmaskinen där tvätten kan vikas.

Dokument (pdf)

Planlösningar Planlösning Energideklaration Årsredovisning Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

44 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Förrådsvägen 40

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer

504

Våningsplan

5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Odla i Sjödalen

Allmän information

Brf Odla i Sjödalen består av 90 lägenheter. Lägenheterna har storlekarna 34 kvm - 87 kvm och 1 - 3 rum & kök. Föreningen bildades år 2016 och husen stod klara för inflyttning under hösten 2018. Föreningen är belägen i centrala Huddinge med gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåg.

Föreningen har egen hemsida; http://brfodla.se

- Föreningen tillåter delat ägande.

Parkering:
Brf Odla har 32 platser att hyra ut i garaget som delas med grannföreningen Brf Skörda. Anmälan till garage görs enligt instruktioner på hemsidan. Garageplats kostar 900 kr/mån och det är separat kö till garaget. Garaget nås via hissen.

TV/bredband:
TV, bredband och telefoni via Com Hem.

Gårdsplats/innergård:
Fin innergård med bl.a. boulebana och lekplats.

Gemensamma utrymmen:
Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. I entréplan finns även cykelrum och soprum/miljörum. Garaget nås via hissen eller en halv trappa ner från entréplan.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 90

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 808 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning, bredband och bostadsrättstillägg till hemförsäkring.

Avgiftsförändringar

Från den första januari 2022 kommer årsavgiften i föreningen att höjas med 1 %

Andelstal kommentar

Andelstal (%)
- Insats 1,21385 %
- Årsavgit 1,11289 %

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Antal personer i hushållet

1

Beskrivning

Övrigt

Föreningens innergård är en grön och lummig oas med fokus på avkoppling. Fastigheten som stod inflyttningsklar 2021 har alla bekvämligheter som hiss, cykelförråd, garage och förråd i huset. Ett mycket attraktivt och centralt boende inom 5 minuters promenad tar dig till Huddinge station och pendeltåget som snabbt och enkelt tar dig in till city på ca 15 minuter. I levande Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym med närhet till shopping, natur och nöjen.

Nuvarande ägare förvärvade bostaden 2021-08-31

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy