Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 375 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Chamottevägen 21, Gustavsbergs hamn, Gustavsberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
4 117 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högst upp i huset med två balkonger i söder och väster!

Ta chansen att förvärva den här helt nyproducerade och snygga lägenheten högst upp i huset med hela två balkonger åt söder och väster. Belägen i attraktiva Gustavsbergs hamn med sjöglimt mot Kattholmen och Farsta Slottsvik. Interiörmässigt väldigt bra planerad med två toaletter, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt stora sovrum. Arkitektur och inredning som harmonierar med områdets bebyggelse men samtidigt ger ett passande modernt uttryck. Upplev närhet till allt som det sprudlande hamnområdet bjuder på; restauranger, ateljéer, padel, båtbryggor, fina promenadstråk i vacker natur, service, buss mm.

Unik i sitt slag och ett tillfälle du inte vill missa!

Rumsbeskrivning

Fin öppen och ljus planlösning, mycket förvaringslösningar, gediget materialval så som kök från Marbodal Arkitekt Plus Sand, ljusbeige bänkskiva i granitkeramik och genomgående 1-stavs parkettgolv i ek. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök där det finns en balkong med västläge. 2 väl planerade sovrum varav Master bedroom har en balkong vilken vätter mot gården i söder. Gästtoalett med handfat samt väl tilltaget badrum med tvättmaskin/torktumlare och bra förvaringsskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 375 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

77 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Chamottevägen 21

Ort

Gustavsberg

Kommun

Värmdö

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd finns i huset.

Lägenhetsnummer BRF

1-1205

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Tegelmuren Gustavsberg

Organisationsnummer

769639-0363

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
26 lägenheter och 4 radhus i bostadsrättsform

BYGGNADSÅR
2021

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 30

Antal lägenheter

30

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 117 SEK/månad

Andelstal

3,97

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Kö till parkering i garage.

Beskrivning

Övrigt

Försäljningen sker med traditionellt budgivningsförfarande och säljs av privatperson med tillträde under hösten 2022.

Områdesbeskrivning

Bostadsområdet i Gustavsbergs hamn utvecklas nu till en modern småstad med nya bostäder där den kända porslinsfabriken tidigare låg. Här finns också vårdcentral, flera livsstilsbutiker, Hemköp, restauranger och caféer. Lägenheten ligger i direkt anslutning till mysiga Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik och är en nyare del i det centrala Gustavsberg. Här bor ni mitt bland fina strövområden. Mycket naturskönt beläget med vackra omgivningar och populära vandringsleder längs havet (Tjustviksrundan och Gottholmarundan).
Kvarnsjön, på kort promenadväg från lägenheten, är en populär badsjö i närområdet.
Konsthallen "Artipelag" ligger också på gångavstånd från lägenheten. Här finns även välrenomerad restaurang samt Café. För den båtburne går det utmärkt att förtöja vid den väl tilltagen hamnanläggning. För mer information, se: http://www.artipelag.se/
Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs centrum som erbjuder det mesta av den närservice man behöver: Coop Konsum, flera olika banker, systembolag, apotek, kiosk och frisör för att nämna något. Gustavsbergs centrum är även knutpunkten för alla bussar på Värmdölandet med sin busscentral.
Utöver kommersiell service erbjuds mycket olika fritidsaktiviteter för alla åldrar. I centrum ligger Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Gustavsbergsbadet, en badhusanläggning med bl.a. motionsbassäng, rehab bassäng samt en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor, finns också här.
Med en kort biltur nås både Mölnvik Köpcentrum och Värmdö Marknad finns på promenadavstånd eller nås enkelt med buss eller bil.
Flera skolor och förskolor ligger i och runt Gustavsberg.
För mer information se kommunens hemsida: www.varmdo.se

Direktbuss 474 till Slussen går varje 5:e minut i rusningstid. Övrig tid ca varje 10:e minut. Resan tar ca 25 minuter till Slussen.
Här får du alla fördelar med att bo nära naturen och ändå ha storstadens utbud på bekvämt avstånd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy