Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Essinge brogata 22, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
31 kvm
Avgift
2 288 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Ytterst välplanerad mini 2:a - underbart skick - passar för singelboende som för par

Varmt välkomna till en modern lägenhet med ett helt underbart skick. Lägenheten är optimalt planerad med ett rymligt vardagsrum med ljusa väggar och golv där ni får plats att möblera med en sällskapsdel och en matgrupp för 4 personer. Ett helt nyrenoverat kök som är fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn. Köket präglas av vackra detaljer såsom ett inbyggd vitrinskåp, en modern köksblandare och vinglashängare i guld. I sovrummet får ni plats med en 140 säng och ett nattduksbord. Bostaden har ett helkaklat badrum som är utrustat med en dusch, handtvätt och en handukstork. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Brf Primusköket 11 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken.

På Lilla Essingen bor du med den perfekta blandningen av stadsliv och härlig grönska, omgiven av Mälaren. Direkt närhet till vattnet, badbryggor samt vackra Luxparken och Luxviken. Ön har natursköna grönområden, parker samt ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna.
I närområdet finns även matvarubutiker som exempelvis Ica och Tempo samt mycket bra kommunikationer. Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Pendlarbåt med hållplats några minuter från lägenheten. Vill du hellre cykla tar du dig in till stan på 10-15 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy