Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mariagatan 7A, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
2 648 SEK / mån
Rum
2 rum

Topprenoverad pärla med låg avgift och obeskrivlig balkong i Sundbybergs bästa läge!

Med låg avgift på attraktiva Mariagatan 7 finner ni nu denna ytterst välplanerade och totalt nyrenoverade 2:a med påkostade materialval och fina detaljer. Bostaden har omsorgsfullt renoverats 2022 i stilrent skick med öga för detaljer där ingenting är lämnat åt slumpen.

Redan vid entrén märker man av bostadens effektiva planering med goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring via möjlig garderobsvägg och rymlig klädkammare. Genomgående vackert ekparkett av ljusare karaktär ligger på golvet, vackert målade väggar i stockholmsvitt.

Bostadens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till något enastående. Även eledragningar & elcentralen i bostaden är uppdaterad och förnyad. Här har man ett påkostat kök med fullskalig maskinell utrustning och fantastiska materialval. Bostaden är otroligt social med köket i öppen planlösning mot vardagsrummet. Den otroliga balkongen i sydväst öppnas upp av dubbeldörrar som sommarhalvåret gör bostaden 8kvm större! Något unikt för just denna bostad är att den är totalt insynsskyddad. Det händer inte ofta!

I stabil A+ klassad BRF med god ekonomi har ni ett inflyttningsklart boende som passar väl för paret som singeln med högt ställda krav! Bredband ingår i avgiften. Föreningen har över 2msek i kassan samt gör positiva resultat varje år. De har gjort alla stora renoveringar man kan tänka sig. Att dom fortfarande har två stycken hyresrätter värda en bit över 7msek är en bonus. Avgiftsänkning har tidigare varit på tal men månadsavgiften är redan otroligt låg i jämförelse med likvärda bostäder i kvarteret. Bostaden bör upplevas på plats.

Här bor ni mitt i smeten, intill Sturegatan, Sundbybergs shoppinggata med hela dess utbud. Det mesta nås nom ett stenkast; restauranger, caféer, flera gym, modebutiker, livsmedelsaffärer och utmärkta kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och T-bana. Ytterligare en fördel med detta läge är Tuletorgets fantastiska expansion och utveckling med ett utbud av flera restauranger och mycket mer. SATS har en av sina största anläggningar på Tulegatan, ca 200 meter från lägenheten. Gillar man motion och naturen är det heller inte längre än 5 minuters promenad till Lötsjön och råstasjön eller en kort bussresa upp till Ursviks motionsområde. Det utmärkta läget med direkt närhet till Solna och Sundbybergs attraktivaste destinationer gör detta till något utöver det vanliga!

Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy