Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skvadronsbacken 11, Rissne/Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
114 kvm
Avgift
5 808 SEK / mån
Rum
5 rum

Ansvarig mäklare

Rebecca Enblom
Ansvarig mäklare Rebecca Enblom

Unik möjlighet att förvärva 114 kvm (5 rok) inkl. uthyrningsdel

Välkomna till trivsamma Brf Skvadronen Ett med adress Skvadronsbacken 11-18 i Sundbyberg. Fastigheten färdigställdes 1982 och föreningen upplåter idag 66 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal och 4 lägenheter med hyresrätt. Detta är en av endast två femmor i föreningen. Året var 2014 som det senast fanns en lägenhet ute som denna till försäljning! Unik möjlighet att förvärva 114 kvm inkl. uthyrningsdel. Högst upp i huset! Detta i en förening med stabil ekonomi och en tydlig underhållsplan. Föreningen har också upphandlat ett gemensamt elavtal för de boende vilket betyder att ni enbart betalar er el efter förbrukning.

Stor & rymlig bostad med öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum(fina trägolv i dessa rum). Inbyggt burspråk med förvaring i vardagsrum. Generösa sociala ytor för hela familjen att umgås på. 3-4 sovrum. Ett av rummen finns i uthyrningsdelen som kan användas efter önskemål. Denna del har en egen entré samt ett eget helkaklat badrum. Utöver detta badrum finns ett ytterligare badrum förberett för tvättmaskin. Badrummet är helrenoverat och erbjuder bland annat badkar och golvvärme. Mysig balkong på 4:e våningen som bjuder på många härliga soltimmar. Flertalet fönster i två olika väderstreck samt gott om ytterligare förvaringsmöjligheter i bostaden. Till bostaden ingår ett rymligt förråd beläget i källaren. Garage nås från samma port. Fullt utrustad tvättstuga att nyttja, enkelt att boka tid.

I området finns allt man kan önska sig med både natur och centrum. I Rissne centrum finns goda kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbana(ca 15 min in till Stockholm City) och flertalet busslinjer. Tvärbana byggs just nu ut genom Rissne och kommer göra det ännu enklare att ta er till arbetet i norr eller bostadsområden i söder, exempelvis till Kista och Bromma. Det finns även planer på att utveckla Rissne centrum. Det kommer att ske en storsatsning där bostäder och byggnader kommer att skapa höga arkitektoniska uttryck! Idag erbjuder centrumet bland annat mataffär, restauranger, frukt och grönt, frisörer, skönhetssalonger, apotek, snabbköp men mer.

Närhet till motionsspår, Rissneängarna, mysiga koloniträdgårdar, Löt- och Råstasjön samt Igelbäckens naturreservat. Rissneängarna som ligger strax nedanför Skvadronsbacken är perfekt att ha er picknick på eller för er som gillar att sola. Löt- och Råstasjön erbjuder er den 5 km långa "Hälsans stig" vilket är en populär promenad runt sjöarna. Intill Lötsjön finner ni också det omtalade caféet "Gröna stugan" där ni kan ta en avkopplande fika med utsikt över vatten och grönska. Gångavstånd till Solvalla och Duvbo villaområde. Barnvänligt med flera lekparker, förskolor och skolor i närområdet. Gångavstånd även till stort SATS gym vid Ursvik Entré, samt McDonalds, Willys och Circle K. Har ni bil så är ni smidigt ute på de stora lederna vilket gör att ni snabbt kan ta er vart ni vill. Längs Enköpingsvägen finner ni ytterligare serviceutbud i form av Hornbach, bilhandlare, Stora Coop samt Systembolaget.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy