Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Wiboms väg 8, Huvudsta/Solna, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
103 kvm
Avgift
5 865 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen och barnvänlig 4:a i familjevänligt och centralt läge!

LÄGENHETEN
Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. De öppna ytorna gör att hemmet känns välkomnande och luftigt. Lägenheten erbjuder en boyta om 103 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Ljust parkettgolv i större delen av lägenheten och vitmålade väggar i sällskapsytorna ger en ljus och fräsch känsla. Fin standard på kök och badrum & gäst WC. På dessa optimalt planerade kvadratmeter får du plats med allt du behöver!

FÖRENING
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 425 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrättslägenhet, 1 lokal med bostadsrätt samt lokaler + förråd hyresrätt 100 st. Det finns två tvättstugor i huset och en snickarbod. Föreningen har även en samlingslokal och två övernattningslägenheter. Övernattningslägenheterna består av dusch, kök och två sängar i varje lägenhet.

OMRÅDE/KOMMUNIKATIONER
Att bo i ett läge som detta är få förunnat. Här har du Västra Skogens torg runt hörnet med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på 7 minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på Sjökrogen vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an. På 5-10 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och förskolor. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng och Hufvudsta ridklubb. Vid Huvudsta strand finns även Solna Seglarskola som är väldigt uppskattad. Augustendals 4-H gård erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. För dig som gillar att spela den populära sporten padel så finns Padelgården på gångavstånd från bostaden där man nyligen låtit installera fyra nya toppmoderna utomhusbanor av högsta kvalité. Nyöppnade Engelska skolan ligger inom gångavstånd från bostaden.


KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE!

Rumsbeskrivning

Sovrum

Från hallen når du lägenhetens master bedroom ? ett stort och ljust rum med parkettgolv och mönstrad tapet. Rummet har rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Badrum

Vackert badrum i fint skick och vacker kulör. Här finns tvättmaskin och badkar.

Sovrum 2

Ett ljust och stort sovrum med plats för säng och plats för garderob. Vitmålade väggar och parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Ett inbjudande, fint och stort sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för säng. Detta rum med vitmålade väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Hall

Bra hall och bra förvaringsmöjligheter. Härifrån när du lägenhetens båda badrum/wc.

Gäst WC

WC med toalett i bra skick

Kök

Det sociala, praktiska och fräscha köket har vita väggar och ljust golv. Utrustningen består av spis, kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, fläkt och ugn. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och skåpluckor i grå kulör.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett rymligt, öppet och lättmöblerat rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor.

Balkong

Stor inglasad balkong med mycket himmelkontakt och bra sikt.

Dokument (pdf)

Planlösningar arsredovisning-bofinken_2019 energideklaration Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

103 kvm

Areauppgift enligt

Förvaltarens information

Gatuadress

Wiboms väg 8

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer

99-2642-2-135-4

Våningsplan

4 av 11

Anbudsdatum

13/1 2022

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB brf Bofinken i Solna

Organisationsnummer

715200-0175

Allmän information

Föreningen består av 425 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrättslägenhet, 1 lokal med bostadsrätt samt lokaler + förråd hyresrätt 100 st. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. För medlemskap i Brf Bofinken krävs medlemskap i HSB Stockholm samt godkännande av styrelsen.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV - Ett analogt och digitalt grundutbud av TV-kanaler från ComHem finns tillgängligt för alla i ett antennuttag. Ingår i avgiften. TV-kanaler utöver basutbudet beställs och debiteras separat av den boende. Bredband - Alla medlemmar har tillgång till internet via gruppanslutning från Telenor (250/250 Mbit/s)". Ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

2000: Renovering av fasaden
2005: Marken friköptes
2008: Alla tvättstugor renoverades.
2012-2013: Taken renoverades
2014: Byte av kulvertledningar i mark
2014: Renovering belysning våningsplan LED
2014-2015: Byte av dagvattenledningar
2014-2015: Byte av tappvattenledningar
2015: Ny VVC pump
2015: Byte av termostater + ventiler till radiatorer
2013-2016: Stambyte/renovering av badrum/WC
2016: Grillplats bakom WV 7 enligt stämmobeslut
2016: Nya antikorrosionssystem för värmesystemets radiatorkrets
2017: Målning av våningsplan och brandtrappa
2017: Återställning av markytor
2017: Ny sophantering lamellhus
2018: Takomläggning papp på lamellhus

Kommande renoveringar

Fönsterrenovering och fasadrenovering. Balkongplattorna ska även ses över för att se om dessa behöver renoveras.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns två tvättstugor i huset och en snickarbod. Föreningen har även en samlingslokal och två övernattningslägenheter. Övernattningslägenheterna består av dusch, kök och två sängar i varje lägenhet.

Antal lokaler

1

Antal hyresrätter

1

Antal lägenheter

426

Byggnader

Byggår

1966

Ekonomi

Månadsavgift

5 865 SEK/månad. I avgiften ingår Föreningen har gemensam upphandling av el. Den faktiska förbrukningen debiteras sedan av föreningen varje kvartal.

Beskrivning månadsavgift

Ink. Vatten, värme, internet (256MB via Telenor) och bas-TV (av ComHem).

Avgiftsförändringar

Inga avgiftsförändringar är beslutade (enl kontakt med föreningen 2022-02-02). Diskussioner om avgiftssänkningar och avgiftshöjningar sker frekvent i bostadsrättsföreningar och det är köparens ansvar att själv undersöka detta. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Andelstal insats

0,28775 %

Andel av månadsavgift

0,28783 %

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Samtliga parkeringsplatser på Wiboms väg administreras av Solna stad. För mer information se: www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/hyra-parkeringsplats/

Boendeparkering i området. Tillstånd sökes hos Solna stad. Mer information finns på www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

153 kWh/m²

Energiklass

F

Besiktningsman

Vahid Jafarpour

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl