Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Norra Agnegatan 41, 2tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
1 217 SEK / mån
Rum
3 rum

Stilrent sekelskiftesboende - Balkong i väst - Lågt belånad Brf som äger marken - Invid Rådhuset

Underbart sekelskiftesboende med attraktiv adress och vy mot Rådhusets ståtliga siluett med grönskande Rådhusparken i förgrunden. Lägenheten presenterar en fantastisk rymd med stora fönster i två väderstreck samt balkong mot lugn innergård i högt insynsskyddat västläge. Här finner du ytterst väldisponerade kvadratmeter som renoverats med stilsäker blick i sobra materialval. Genomgående presenteras en takhöjd på cirka 3,3 meter samt vacker stuckatur, höga socklar, dörr- och fönsterspeglar och takrosett i vardagsrum och sovrum. Vardagsrummet ger plats för såväl sällskapsdel som större middagsbord och har två stora fönster som bjuder på härligt ljusinsläpp med vy mot magnifika Rådhuset. Det stilrent renoverade köket ger dig mycket bra förvaring och har ett stort svartspröjsat fönster som ger lägenheten extra karaktär. Lägenhetens master bedroom ger dig lugnt och insynsskyddat läge mot föreningens innergård samt har mycket bra förvaring i tre fullstora garderober. Ifrån rummet når du lägenhetens andra sovrum som passar utmärkt som barnrum eller kontor. Badrummet som har vitkaklade väggar och klinker i beige nyans är utrustat med takdusch.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening som äger marken och har en låg belåning på cirka 900kr/kvm. Föreningen får även intäkter från lokaler samt har råvindsyta som ligger som en dold tillgång.

På Norra Agnegatan 41 bor du med ett ytterst centralt och lugnt läge med gångavstånd till City och T-Centralen med Arlanda Express. Norra Agnegatan är en återvändsgata som ligger granne med Rådhuset och vackra Rådhusparken där du har lika nära till såväl Norr Mälarstrands som Kungsholms Strands vackra promenadstråk. I din absoluta närhet finns ett rikt utbud av restauranger, all tänkbar service och shopping. Välrenommerade restaurang Agnes ligger rakt över gatan strax utanför dörren finns också Texas Longhorn, Tabbouli samt en sushirestaurang. På sommaren stängs del av Norra Agnegatan av till sommargata och ger plats för restaurangernas härliga uteserveringar. Kommunikationerna är oslagbara med såväl 1:ans och 56:ans buss eller om du väljer att ta Rådhusets tunnelbana som ligger precis intill.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy