Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sjöviksbacken 20, Liljeholmskajen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 138 SEK / mån
Rum
2 rum

Varmt välkommen till en perfekt disponerad 2:a där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Förutom sina 54 kvm finns också en stor egen uteplats med ett lugnt och ljust läge mot gården. Då fastigheten uppfördes 2019-2020 så är allt fortfarande i ett genomgående bra skick. Bostaden ligger perfekt beläget som tillsammans med lägenhetens stora fönsterpartier ger en ljus och luftig känsla. Köket ligger med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum vilket skapar en härlig social känsla. Den påkostade köksön är ett tillval och ger inte bara mer förvaringsutrymmen och arbetsyta utan också en naturlig avgränsning mot övriga lägenheten. Här finns även en exklusiv vinkyl för den som vill uppleva extra lyx i sitt kök. Från det rymliga vardagsrummet nås uteplatsen som blir en trevlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret och dessutom skapar en mysig radhuskänsla. Förutom detta finns ett rymligt sovrum med inbyggd förvaring, badrum med tvättmaskin och en hall med plats för avhängning.

Välskött förening med ett stort garage i fastigheten där det i dagsläget finns lediga platser för den som önskar. Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, dagis, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en mycket bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över till Södermalm eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron där man promenerandes når Årstabergs pendeltågsstation på cirka 13 minuter.

Lägenheten har det bästa av två världar - en nyproducerad och välskött lägenhet som ligger lugnt belägen men med gångavstånd till det mesta!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy