Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kanikenäsbanken 10D, Inre hamn, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
4 442 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad lägenhet med stor uteplats i markplan

Vill du bo centralt på en lugn gata med närhet till både båtliv och uteliv? Nu kan vi erbjuda denna fräscha trerummare med stor uteplats i markplan mot lugn innergård. Lägenheten om 82m² har genomgående ljusa och fräscha ytskikt med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utsikt mot hamninloppet. Köket är välplanerat med ljusa snickerier, grå bänkskiva och bakomliggande kakel. Köksö med plats för barstolar möjliggör både bra arbetsytor och extra förvaring. Två sovrum i bra storlek med gott om förvaring samt separat klädkammare, ett helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

I Brf Kanoten finns en stor takterrass med pentry för föreningens medlemmar att nyttja samt en övernattningslägenhet. Parkeringsplats i garage under fastigheten eller parkeringshuset intill. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Här bor du med en kort promenad till Karlstads pulserande utbud av nöjen, restauranger och matbutiker, i en rofylld miljö avskärmad från trafik.
Längs kajen ute vid bryggorna finns badstege vilket gör det möjligt att ta ett dopp i det blå.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med klinkergolv och vitmålade väggar. Plats för avhängning till höger och förvaring i två garderober till vänster.

KÖK
Fint och modernt kök med ljusa snickerier, grå bänkskiva och bakomliggande vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, ugn och micro. Plats för större matbord intill fönster. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket med ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier mot hamninloppet. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Bostadens största sovrum med hel garderobsvägg, parkettgolv och målade väggar. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Utgång till stor uteplats mot den lugna innergården.

SOVRUM 2
Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Bra förvaringsmöjligheter i separat klädkammare.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum med vita kaklade väggar och mörk klinker med golvvärme. Här finns invikbara duschväggar i klarglas, wc, handfat med underliggande kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva samt överskåp för extra förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration årsredovisning brf kanoten i karlstad 2020 Brf_Kanoten_i_Karlstad_-_Stadgar

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

82 kvm

Areauppgift enligt

uppgifter från ekonomisk plan

Gatuadress

Kanikenäsbanken 10D

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer

1002

Våningsplan

0 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kanoten i Karlstad

Organisationsnummer

7696316889

Allmän information

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam. Bostadsrättstillägg ingår. Föreningens fastighet är byggd 2017-2019.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV, Bredband samt telefon via Telia

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och mekanisk från- och tilluft med återvinning

Byggnadskommentar

Flerbostadshus

Utförda renoveringar

2020:
Fasadplattorna har försetts med klotterskydd. Planteringslådorna på innergården har tagits bort och ersatts med stenplattor för att ge plats åt cykelställ. Extra belysning inne i pergolan på Innergården har satts upp för ökad trygghet. Golvet i Miljörummet har målats med epoxifärg. Tömningsfrekvenser och antalet kärl för olika fraktioner har setts över för att bättre tillgodose våra behov. Trapphus A har försetts med en automatisk dörröppnare till förråd i källaren. Ytterligare en porttelefon till Kanikenäsbanken 10 D har satts upp från ingången mot vattnet. Detta var en bifallen motion från årsstämman. Brytskydd på samtliga entrédörrar, förrådsdörrar, cykelrumsdörrar mm. Föreningen är ansluten till securitas trygghetsjour.

Övriga utrymmen i föreningen

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Lägenhetsförråd i källarplan. Övernattningslägenhet och gemensamhetslokal om 23 kvm finns att tillgå samt en gemensam takterrass med tillhörande pentry. Förråd för barnvagnar och rullstol i entréplan. Cykelförråd och miljöhus i komplementbyggnad på gården. Alla gemensamma utrymmet har elektroniskt passagesystem.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

130

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss från markplan

Ekonomi

Månadsavgift

4 442 SEK/månad

Andelstal

0,89617

Överlåtelseavgift

Max 2,5% av prisbasbeloppet. SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

Betalas av pantsättaren SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

625 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen tillhandahåller 46 garageplatser med separat kö, 800 kronor/månad. Föreningen har avtal med det intilliggande parkeringshuset där det finns möjlighet att hyra p-plats.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

60 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy