Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östersundsgatan 2, Vån 2 (21021/1101), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
91 kvm
Avgift
4 806 SEK / mån
Rum
4 rum

Välkomna hem till denna nyproducerade och familjära fyrrummare om 91 kvm med dubbla balkonger!

Här erbjuds en unik chans att förvärva denna familjära och nyproducerade 4:a om 91 kvm med två stora balkonger. Det här är ett boende för er som värdesätter ett kvalitativt hem. Garaget nås enkelt direkt ner med hissen och Hemköp finns i föreningens lokal längs Jämtlandsgatan. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 24 min. Att bo här är minst sagt lyxigt och bekymmersfritt. Välkomna att uppleva denna bostad som kommer sätta guldkant i er familjs vardag!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen när vi öppnar dörren och kliver in. Entréhallen erbjuder gott om plats för av hängning av kläder och skor samt hallmöbel. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i en rymlig klädkammare några steg in i bostaden. Intill entréhallen når vi det stilrena badrummet med påtaglig hotellkänsla - här finns gott om plats för familjens morgon- och kvällsrutin. Smakfullt inrett med ljusgrå klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk.

Vi fortsätter in i bostaden och hamnar i navet och hjärtat - vardagsrummet och köket som är fint sammansvetsat med varandra och skapar en härlig oas. Ljuset strålar in genom stora fönsterpartier i två väderstreck samt balkonger åt båda hållen. Vi börjar med det stilrena och exklusiva köket - här kan drömmen om att bli mästerkock slå in. Vita släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i mörk laminat med ovansittande vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spishäll, diskmaskin, ugn i högskåp, mikro samt kyl och frys. Från köket nås den ena balkongen som rymmer både utemöbler och växter för er med gröna fingrar. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och mediamöbel. Härifrån når ni även den andra balkongen som även den erbjuder gott om plats för möbler och gröna växter.

Till sist har vi bostadens tre sovrum som alla ligger i fil med varandra. Vi har dessutom en perfekt placerad mindre wc mellan master bedroom och det ena sovrummet. Master bedroom är rymligt och harmoniskt och har gott om plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Här finns också tre platsbyggda garderober för förvaringsmöjligheter. De två andra sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor? Låt fantasin flöda och skapa ert drömboende.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage och förråd under husen som enkelt nås med hissen till källarvåning, garageplatserna fördelas enligt kösystem, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan mot Jämtlandsgatan, kontrakt tecknat på 10 år. Utöver det finns postombud. Vällingby Parkstad är ett lugnt familjevänligt område som erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med tunnelbanan precis runt knuten. Här finns även närheten till Grimsta naturreservat som erbjuder grönområden, motionsspår, Kaanan-badet, ridcenter och utegym. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen, området eller om ni vill boka visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare! Tillträde planeras till slutet av 2022.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy