Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gotlandsresan 69, Sävja, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
121 kvm
Avgift
7 422 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

/RADHUSKÄNSLA/GAVELLÄGE / STOR TRÄDGÅRD / BARNVÄNLIGT OMRÅDE /

Varmt välkommen till Gotlandsresan 69 och denna femrumslägenhet med egen ingång på bottenplan. Här bor du med radhuskänsla i eftertraktat gavelläge med egen insynsskyddad trädgård i barnvänligt område!
Bostaden erbjuder generösa och välplanerade sällskapsytor med bland annat ett stort kök med goda arbetsytor samt med plats för matbord och ett rymligt vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar. Från vardagsrummet kliver du ut på altanen, utrustad med skärmtak och vidare ut till er egen trädgård som bjuder på många härliga soltimmar. En perfekt plats för trevliga grillkvällar och gott om utrymme för barn med spring i benen. Vidare invändigt finner du en rymlig hall, ett delvis isolerat och inrett förråd som idag används som groventré, ett stort sovrum, tvättrum samt ett helkaklat badrum. Allt detta beläget på entréplan. Går du istället upp för trappan finner man tre sovrum och en större klädkammare som med fördel kan användas som en walk in closet. Det rymliga master bedroom erbjuder gott om plats för både dubbelsäng, garderober samt övrigt möblemang efter önskemål. Övriga två rum är rymliga och passar perfekt för såväl kontorsyta, tonårsrum eller för det mindre barnet. På övre plan finns även ett stort badrum med badkar.
Ett boende som passar utmärkt för en växande familj!

Som boende på Gotlandsresan har du aldrig långt till varken natur, skola, fritidsaktivitet eller service. Närhet till vad gäller livs, restaurang, vårdcentral och apotek. Vidare finns också flera lekplatser vilket gör att barnen inte behöver vara sysslolösa. Här finns också bland grannarna många barnfamiljer som ger ett lugnt och trevligt område att hitta nya vänner i. Goda kommunikationer hittar du via buss (med busshållplatsen runt knuten) och med bil tar du dig snabbt till bland annat stadskärnan och nära till E4ans av och på- fart.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

Entréplan: Vid ingången finns möjligheten att skapa en extra uteplats med bord och stolar om så önskas.

Förrådsrum: Från entrén når du ett rymligt förrådsrum via egen ingång. Utrymmet är inrett med golv och väggar, delvis isolerat och fungerar idag som en groventré. Här finns gott om plats för förvaring i garderober. Vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Hall: Välkomnande entré med gott om plats för avhängning samt ytterligare plats för garderober eller annan förvaringsmöbel. Vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Kök: Funktionellt kök, fullutrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin samt dubbla kyl och frys. Stor arbetsbänk som sträcker sig längs med vägg och erbjuder generösa arbetsytor samt gott om förvaring i över och underskåp. Skåpsinredning i trä samt bänksskiva i mörkgrålaminat med ljusgrått kakel ovan. Här finns plats för matbord som med fördel placeras under det stora fönstret som tilllför härligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och mörkt laminatgolv.

Badrum: Med ingång från hallen finner du ett helkaklat badrum bekvämt utrustat med tvättställ, spegel, WC, duschhörna samt förvaringsmöbel. Vitt kakel på väggarna mörkgrått klinke på golvet.

Tvättrum: Via hallen når du tvättrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en bänkskiva som ger god arbetsyta. På golvet vilar en våtrumsmatta samt vita väggar.

Vardagsrum: Utmärkt sällskapsrum för den stora familjen! Här finns plats för såväl Tv-bänk som en större soffa och ytterligare möblemang efter önskemål. Stora fönsterpartier samt utgång till altan och trädgård. Med sin öppna planlösningskänsla mot uteplatsen har du möjlighet att underhålla både gäster eller barnen medans du gör annat. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

Sovrum 1 : Stort sovrum med plats för större säng, garderober samt övrig möblering. Det stora fönstret släpper in generöst med ljus men i ett insynsskyddat läge. Ljusa väggar och ljus laminatgolv.

Uteplats: Väl tilltagen uteplats med skärmtak som sträcker sig längs med husväggen och ändå lämnar gott om grönytor på tomten. Här finns plats för både grill, större loungemöbler samt matgrupp. Under varma dagar kan familj samlas för trevliga grillkvällar och ni kan njuta av solstrålarna ända in på kvällstimmarna. Bäst av allt är den stora ytan som erbjuds tack vare husets placering i gavelläge.

Övre plan

Inre hall: Via hallen når du övre plans samtliga tre sovrum, badrum och walk in closet. Delvis möblerbar efter tycke och smak. Väggarna går i vitt och ljust golv.

Badrum: Stort badrum utrustat med handfat, spegelskåp, WC samt badkar. Här erbjuds yta att möblera med ytterligare hylla/förvaring om behovet finns. Vidare finns ett vädringsfönster som tillför ljus. Ljus våtrumsmatta på väggar samt grått golv.

Sovrum 2: Stort sovrum med plats för både större säng samt möblering efter önskemål. Perfekt barnrum, gästrum eller kontor efter behov. Med fönster i privatläge får du också fint ljusinsläpp. Vita väggar samt ljust laminatgolv.

Sovrum 3: Bostadens master bedroom i privatläge erbjuder gott om plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och övrigt möblemang efter önskemål. Rummet är genomgående ljust och luftigt med ett stort fönsterparti som tillför härligt ljus. Vitmålade väggar och ljus laminatgolv.

Sovrum 4: Generöst sovrum med plats för både dubbelsäng, garderober och övrig möblering. Här har du också ett stort fönsterparti som tillför fint ljusinsläpp. Lila målade väggar samt en blommig fondtapet och ljus laminatgolv.

Klädkammare: Rymlig klädkammare/ walk in closet med generös förvaring på såväl hyllplan som avhängningsmöjligheter. Vita väggar och ljus laminatgolv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020 Stadgar Energideklaration

Länkar

Hemsida för föreningen

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

121 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gotlandsresan 69

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Beskrivning av förråd m.m.

Förrådsrum i direkt anslutning till entrén.

Lägenhetsnummer BRF

202130001-0052

Våningsplan

1&2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Uppsalahus nr 30

Organisationsnummer

716401-4255

Allmän information

Föreningens fastigheter Sävja 1:81 och 1:82 består av flerbostadshus med totalt 173 lägenheter samt en större lokal med bostadsrätt.
Externa förråd finns att hyra (50kr/mån).

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV: Ansluten till kabelnät via ComHem. Bredband och IP-telefoni via ComHem. (Obligatorisk avgift tillkommer om 201 kr/mån).
Ytterligare TV-kanaler eller snabbare bandhastighet kan köpas individuellt.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme.
Ventilation: Frånluft

Byggnadskommentar

Byggår: 1989
Fastighetsbeteckning: Sävja 1:81

Utförda renoveringar

2021: Nya fläktaggregat i höghusen samt nya ytterdörrar till källare.
2021: OVK höghusen samt laddplatser för elbilar i garagelänga.
2020: Upprustning av lekplatser, nytt bokningssystem för tvättstugor samt nya fläktaggregat i höghusen.
2019: Byte till led-lampor i armaturer vid garage och entréer, energideklaration samt nya gästparkeringar och flytt av depå.
2018: Ombyggnad av tvättstuga till samlingslokal 2018, ny utomhusbelysning.
2017: Nya dörrstängare till hissar samt ny belysning trapphus.
2016: Förbättring brandskydd, ventilation tvättstuga, målning av utvändiga plåtdetaljer.
2015: Målning och reparation av staket, lekplatser och utemiljö.

Kommande renoveringar

I dagsläget finns inga beslutade kommande renoveringar ( kontrollerat Januari 2022).

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 173
Antal lokaler: 1

På Gotlandsresan 136 har föreningen en nyrustad samlingslokal med uppvärmningskök som kan hyras av medlemmarna för privata arrangemang. Avgiften är 200 kronor per dag. Det är också möjligt att boka ett pass på fyra timmar. Priset är då 140 kronor. Bokning sker på Öppet hus.

Föreningen har också en bordtennislokal på Gotlandsresa 91. Ett kort som ger tillträde till lokalen kan anskaffas på Öppet hus. Depositionsavgiften för kortet är 300 kronor och årsavgiften 300 kronor.

Föreningen har fyra tvättstugor, belägna i särskilda servicebyggnader med adress Gotlandsresan 61, 91, 176 och 198. Varje tvättstuga har fyra tvättpass per dag: 6-11, 11-15, 15-19 och 19-23. Tvättid bokas elektroniskt på en tavla i tvättstugan eller via internet.

Antal lägenheter

173

Byggnader

Byggår

1989

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

7 422 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår: Värme, varm- och kallvatten samt bostadsrättstillägg. Obligatorisk avgift för kabel-tv och bredband tillkommer med (201 Kr/mån). Individuell mätning av el som debiteras efter förbrukning.

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning föreligger i dagsläget. (Kontrollerat December 2021).
Föreningen accepterar delat ägande med minst 10%.
Ej juridiska personer.

Andelstal

0,7358

Andelstal insats

0,7358

Andel av månadsavgift

0,74335

Kommentar

Driftskostnader är enligt schablon, detta kan variera beroende på livsstil, avtal och användning.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Försäkringsinformation

Brf Uppsalahus 30 har sin fastighetsförsäkring hos Folksam. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrättsinnehavare.

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 90 parkeringsplatser och 136 garageplatser som hyrs ut till medlemmarna.
Finns parkering med garage (350kr/mån) , parkering med el (250kr/mån) och utan el (150kr/mån).
Separat kösystem tillämpas. (Kontrollerat December 2021).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

130 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

135 kWh/m²

Energiklass

E

Kommentar

Atemp: 577

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy