Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mannagrynstorget 1A, Saltsjöqvarn, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
47 kvm
Avgift
3 169 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Studiolägenhet med egen ingång och ca 3,8 meter i takhöjd

Välkommen till idylliska Saltsjöqvarn och en unik studiolägenhet om 47 kvm. Lägenheten har egen ingång, ca 3,8 meter i takhöjd och sovloft med plats för 140 cm säng. Här bor du nära stadens puls men med vattnet runt hörnet. Promenera till Elite hotel och njut av deras spa eller ta SL-båten in till stan på 15 min.

Lägenheten flödar av ljus tack vare de många olikformade fönstren i tre väderstreck. Genomgående vackra ekparkettgolv och fräscha ytskikt. Det smakfulla köket med en anslutande matplats är väldisponerat, luckor i vitt, bänkskivor i laminat och mosaik som stänkskydd. Vardagsrummet är uppbyggt vilket ger en härlig karaktär till bostaden. Via en rejäl trappa tar man sig upp till sovloftet. Här är det plats för 140 cm säng och massor av förvaring. Under sovloftet kan man ha sitt hemmakontor, bygga klädkammare eller ha ett extra sovrum. Här finns också ett fullutrustat helkaklat badrum med dusch och tvättpelare. Generöst med förvaring via flera garderober och överskåp.

I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära med klassiska byggnader blandat med nya. Samtidigt har du bokstavligen innerstan runt hörnet. Längs kajen finner du ett promenadstråk med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad som östra Södermalm. Till Sickla köpkvarter med stort utbud av butiker, ateljéer, restauranger och nöjen,tar det 3 minuter med Saltsjöbanan från Henriksdals station.Med utmärkta kommunikationer tar du dig till Slussen och stadens puls på bara ett par minuter. Buss 53 och 93 passerar bara några meter från huset och Henriksdal Station är 150 meter bort, där går Saltsjöbanan och flertalet bussförbindelser med mycket täta avgångar. SL-båten som lägger till på kajen några få minuters promenad från porten, tar dig smidigt till bland annat Djurgården och Nybrokajen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy