Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lidnersplan 6, 4 tr, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
2 545 SEK / mån
Rum
2 rum

Underbar utsikt över Ulvsundasjön - Fönster i två väderstreck - Högt insynsskyddat läge

Underbart boende med genomgående planlösning och stora fönsterpartier i två väderstreck. Här bor du med ett fritt insynsskyddat läge med stor balkong och utsikt över Ulvsundasjöns vatten och båtliv. Från såväl vardagsrum, kök och balkong kan du njuta av den underbara utsikten över vattnet som absolut ska upplevas på plats. På balkongen som blir ett extrarum under sommarmånaderna får du njuta av härlig frukostsol samt fina solnedgångar. Lägenheten har en delvis öppen planlösning mellan vardagsrum samt kök och ger dig sociala ytor att umgås med vänner och familj. Köket är stilrent renoverat med vit köksinredning som ger dig mycket bra förvaring och invid finns matplatsen där du dukar upp med middagsbord för 6 personer. Vardagsrummet ger plats åt en större sällskapsdel och härifrån når du även lägenhetens balkong. I motsatt väderstreck ligger lägenhetens sovrum som är uppdelat i en sovdel samt en lounge/förvaringsdel. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng samt har en separat del som är inredd med förvaring med bland annat 4 fullstora garderober som når full takhöjd. Även från sovrummet bor du helt insysnskyddat med ett lugnt läge och vattenvy. I hallen finner du bra förvaring och badrummet är utrustat med badkar. Lägenheten har en generös takhöjd om cirka 2,7 meter och är genomgående inredd i sobra materialval och med fin fiskbensparkett på golvet.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med låg belåning och en fastighet i gott skick. Till lägenheten hör både ett vinds- och ett källarförråd.

I Kristineberg bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Kristinebergs och Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och välbesökta restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt hela Kungsholmen. Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på någon minut med Coop Kristineberg precis intill. Tunnelbanan tar dig snabbt till Fridhemsplan och vidare ner till City. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy