Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hammarvägen 58, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
56.1 kvm
Avgift
3 603 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tvåa på populär adress!

Välplanerad och rymlig lägenhet i omtyckt förening med solid och god ekonomi. Bostaden ligger centralt med kort promenadavstånd till Jakobsberg centrum och pendeltåg station. Intill fastigheten finns kvartersbutik med postombud, restaurang, mataffär och pizzeria. I närheten finns Barkarby handelsplats med många av de stora och välkända butikerna. Härifrån är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och Ängsjö för att nämna några.

Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I anslutning till hallen som har plats för avhängning av ytterkläder finns ett rymligt helkakalt badrum. Stort kök som som är smakfullt renoverat. All maskinell utrustning som du kan tänkas att behöva i rostfritt. Här finns goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter bakom svarta skåpluckor. Det rymliga köket lämnar plats för matbord vid fönster. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för mer än en soffgrupp. Utgång till balkong i söderläge precis som man vill ha den. Från hallen når du även sovrum som även den är rymlig med garderober för förvaring.

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och välkomnande hall med plats för möblemang. Vita väggar och laminat på golv.

KÖK
Snyggt och stilrent kök med vita luckor, mörk bänkskiva i laminat och matchande kakel i brunt som stänkskydd. Spisfläkt, kyl/frys i rostfritt samt induktionshäll, integrerad ugn och diskmaskin. Matplats för upp till sex personer. Vita väggar och ekparkett.

BADRUM
Stambytt helkaklat badrum. Handfat i kommod, väggspegel, dusch med glasdörrar. Förberett med vatten till tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med plats gör soffa, media möbel och annat möblemang om så önskas. Bra ljusinsläpp och utgång till inglasad balkong i söderläge. Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM
Stort sovrum med parkettgolv och målade väggar. Garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter.

ÖVRIGT
Till bostaden hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Skogen 20-07-01 Årsredovisning Brf Skogen 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

56.1 kvm

Gatuadress

Hammarvägen 58

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Våningsplan

1 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Skogen

Organisationsnummer

713200-0865

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Efter att stambytet är färdigställt kommer en avgiftshöjning på 10%, kontakta styrelsen för mer information.

TV OCH BREDBAND
Kabel- Tv och bredband från ComHem och Bredbandsbolaget

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Stamrenovering 2018/19

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 45

Antal lägenheter

45

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 603 SEK/månad

Andelstal

0,0207

Andelstal insats

0,0207

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

9 Garage - separat kö

Beskrivning

Övrigt

NÄROMRÅDET
I området finns en kvartersrestaurang, kvartersbutik, bageri och pizzeria. Det finns ett flertal förskolor-skolor inom promenadavstånd, alldeles intill ligger Nybergs förskola-skola.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis mm.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten samt Stockholm Quality Outlet med mängder av märkesbutiker.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats, Friskis & Svettis och badhus nära centrum samt Komethallen i Veddesta.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy