Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bispmotalagatan 18A, Centralt, Motala
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
2 210 SEK / mån
Rum
2 rum

Central tvåa i mycket fint skick med öppen planlösning

Välkommen till Bispmotalagatan 18A och denna stilrent renoverade tvåa i centrala Motala. Lägenheten har en modern, öppen planlösning och en genomgående hemtrevlig och exklusiv känsla. Bostaden är belägen en halv trappa upp (våningen ovanför gatuplanet). Den låga månadsavgift om 2210 kr/månad inkluderar uppvärmning, vatten, kabel-tv och bredband 100 Mbit/sek.

Planlösningen erbjuder extra stort sovrum med balkong, kök från Marbodal med öppen planlösning mot vardagsrum, rymlig hall samt duschrum/tvätt. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt bidrar till en luftig känsla genom hela bostaden. Lägenheten är renoverad år 2020 med bland annat förändring i planlösning, nytt kök inklusive vitvaror, duschrum med ytskikt av microcement samt nya golv och målade väggar i hela lägenheten. Vidare har lägenheten utrustats med både tvättmaskin och torktumlare, hel garderobsvägg i sovrummet, garderob i hall, spotlights i tak i de flesta rum m.m. Plejd-system finns installerat vilket innebär att du kan styra och även schemalägga belysningen i hemmet via app. Balkongen har sol stor del av dagen och här finns även en eldriven markis. Det finns ett vindsförråd och ett matkällarförråd tillhörande lägenheten.

På Bispmotalagatan bor ni mitt i city i trivsamt kvarter med närhet till strandpromenaden och Motala hamn. Runt hörnet finns service och bekvämligheter i form av mataffärer, restauranger, apotek, shopping med mera. Busshållplats finns ett stenkast bort och inom cirka 1 km avstånd finns även centralstationen där ni med pendel, buss eller tåg smidigt tar er till flertalet orter. HSB brf Glasmästaren är en stabil och omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Stambyte avseende el och VA utfördes år 2005. I källaren finns gemensamhetsutrymmen så som tvättstuga, torkrum, mangelrum, samlingslokal samt cykelförråd. På den gemensamma innergården finns grillplats. Föreningen tillhandahåller uthyrning av garageplatser och parkeringsplatser enligt kösystem. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang vilket innebär att elförbrukningen för respektive lägenhet läses av via föreningen och debiteras direkt till de boende via ett tillägg på avgiftsavierna.

Välkommen att anmäla er till visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy