Länk kopierad!

Visningar

tis 25 jan 17:00 - 17:30
Bokad visning - bokning sker via hemsidan!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Västra Ringvägen 21B, Centrum/Västermalm, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
37 kvm
Avgift
2 471 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk uteplats!

Här finns en möjlighet att flytta in i en lägenhet om ett rum och kök med bra planlösning , fräscha ytskikt och en härlig uteplats! Lägenheten är hemtrevlig och charmig och har dessutom behagliga färgval, bra förvaring och vackert ljusinsläpp.

Den välplanerade och inbjudande hallen med platsbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett nyligen renoverat, ljust och fräscht kök från 2015 och ett stort och ljust allrum med mycket dagsljus, bra förvaringsmöjligheter och plats för både soffa och säng. I den här ettan finns en stor och mysig uteplats. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner i det soliga sydväst läget. Uteplatsen nås från allrummet och erbjuder gott plats för både soff- och matgrupp.

I hjärtat av Västermalm bor du mycket centralt, naturnära och attraktivt med närhet till allt vardagen kräver. Djäkneberget, Västerås city och centralstationen ligger inom gångavstånd. Söker du efter ett boende med ett centralt och naturnära läge har du hamnat rätt!

Rumsbeskrivning

HALL

Välplanerad och inbjudande hall med platsbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor. Laminatgolv (-15) och målade väggar.

KÖK

Det ljusa och fräscha köket har vitmålade väggar och laminatgolv. Utrustningen består av ugn, fläkt, diskmaskin, kombinerad kyl/frys och induktionshäll. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Köket renoverades 2015.

ALLRUM

Stort och ljust allrum med mycket dagsljus, bra förvaringsmöjligheter och plats för både soffa och säng. Utgång till uteplats.

BADRUM

Trevligt badrum från 2006 med toalett (-18), dusch (-18) och kommod (-18). Här ligger klinker som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning

Länkar

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

37 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Västra Ringvägen 21B

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Beskrivning av förråd m.m.

Vindsförråd om ca 2 kvm.

Lägenhetsnummer

00105

Våningsplan

2 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

I allrummet finner du en stor och mysig uteplats med lättmöblerade ytor, plats för soffgrupp och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot innergården. Sydvästläge.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Timglaset nr 1

Organisationsnummer

769602-4459

Allmän information

SBC förvaltar. Det är en äkta bostdsrättsförening.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga planerade avgiftsförändringar enligt ordförande. (2021-01-14).

TV OCH BREDBAND
Fiber
Kabel-TV från tele2.

GÅRDSPLATS
Gemensam innergård med bänkar, bord och grillplats.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2004 Fasadrenovering inkl. balkonger, dörrar och nya fönster
2004 Renovering av tak
2006 Renovering av gemensamma innergården
2010 Relining av avloppsstammar
2016 El-stammar bytta fram till lägenheter
2016 Renovering av tvättstuga, torkrum och mangelrum
2015-2018 Uppgradering av el i hela fastigheten
2020 Hissrenovering

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 51
Antal lokaler: 14
Antal hyresrätter: 4

Antal lägenheter

51

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 471 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV.

Andelstal

1,04962

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Finns garage 750 kr/mån (lång kö) och p-platser ute 200 kr/mån (lång kö).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta