Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Tungevägen 11, Ytterby, Ytterby
Typ
Bostadsrätt
KVM
50.1 kvm
Avgift
3 562 SEK / mån
Rum
1 rum

Rymlig 1a med renoverat kök!

Här ges ni snart möjligheten att äntligen få köpa en av de sällsynta 1orna i populära Brf Tunge Västra. Bostaden är smakfullt renoverad med genomgående ljusa golv och väggar. Köket är bostadens höjdpunkt och går i snygga gråa snickerier. Bekvämt med diskmaskin. Tilltaget rum med gott om plats för säng, soffa och TV. Klädkammaren ligger i anslutning till hallen och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. I badrummet finns tvättmaskin. Fiber indraget. Till bostaden hör två st. förråd. Gott om parkeringsmöjligheter. Bo tryggt i stor förening som förvaltas av HSB.

I expansiva Ytterby bor ni lugnt och tryggt med närhet till Kungälvs stadskärna. Är ni sugna på salta bad är det bara att bege sig väster ut mot kusten och Marstrand. Eller varför inte ta pendeln in till Göteborg?

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus välkomnande hall där jackorna hängs av smidigt. Ytterligare förvaring finns i klädkammare. Ljusa väggar.

Kök

Bostadens hjärta och höjdpunkt! Rejält och tilltaget med snickerier i snyggt grått. Välutrustat med diskmaskin, häll, fläkt, ugn samt kombinerad kyl och frys. Naturlig plats för matbord invid fönstret.

Rum

Lättmöblerat tack vare sin storlek. Plats för säng, soffa, TV och byråer. Det stora fönsterpartiet och de ljusa väggarna bidrar till den luftiga känslan.

Badrum

Delvis ljust kaklade väggar och på golvet ligger en plastmatta. Utrustat med tvättmaskin, spegelskåp, handfat, badkar och wc.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020 Stadgar Energideklaration

Allmän information

Pris

1 795 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1

Boarea (BOA)

50.1 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tungevägen 11

Ort

Ytterby

Kommun

Kungälv

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd om ca 4 m² och ett förvaringsskåp.

Lägenhetsnummer

11

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Tunge Västra i Kungälv

Organisationsnummer

753300-0555

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör är Tele2. Bredband beställs av boende. Möjlighet att ansluta till fibernät.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme. Frånluft.

Byggnadskommentar

Föreningen består av 8 st. bostadshus med totalt 112 st. lägenheter belägna på Tungevägen i Ytterby. Fastigheten stod klar 1966.

Utförda renoveringar

1994: Tak bytt.
1995: Stambyte.
2010: Innergårdar.
2014: Fiber.
2020: Ommålning av trapphus.

Kommande renoveringar

Inga större renoveringar är planerade.

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstugor finns i varje bostadslänga, dock ej hus 7 & 8 som har en separat tvättstuga, där även matt-tvättmaskin finns. Onsdagar är reserverade för tvätt av mattor.

Cykelrum finns i varje bostadslänga.

Det finns tre allmänna uteplatser med grillmöjligheter i området, där man kan ordna gemensamma eller privata grillkvällar, sitta och sola eller bara ta en kopp kaffe med grannen.

Byggnader

Byggår

1966

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 562 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

ink. värme, vatten & kabel-TV.

Andelstal

0,66451 %

Andelstal insats

0,66451 %

Andel av månadsavgift

0,66451 %

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Totalt finns 84 platser, varav 72 med elstolpe, att hyra. Det finns även 20 garage. Observera att elstolparna endast är avsedda för motor-/kupévärmare, ej laddning av el-bilar. Kontakta Boendeservice 010-442 20 00 alternativt boendeservice.gbg@hsb.se för hyra av p-plats eller kölista till garageplats. I området finns också besöksplatser. Ingen kö i nuläget (2022-01-31).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

159 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

180 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy