Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drabantgatan 25, T1/Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
4 266 SEK / mån
Rum
3 rum

Renoverad 3a med ett centralt läge!

Högst upp i hus med hiss på Drabantgatan 25 hittar du denna välplanerade lägenhet med ett härligt ljusinflöde från flera väderstreck. Detta hem erbjuder dig ljusa ytor, balkong med fritt läge och en standard som gör att det endast är för dig att flytta in och trivas. Planlösningen är genomtänkt och den röda tråden är de öppna och sociala ytorna. Läget i T1 är värt att slå ett slag för då du bor centralt men ändå nära till naturen och fantastiska promenadstråk.

Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är öppen och fräsch och erbjuder bland annat fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Ett exklusivt boende med fina ytskikt och modern utrustning! Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Vidare har lägenheten dubbla sovrum, hall, stor klädkammare, badrum och en trevlig balkong med förmiddagssol. Perfekt lägenhet för dig som söker ditt första boende, den nystartade familjen eller det äldre paret!

Brf Drabanten är en stor förening med 147 lägenheter. Det finns även 4 lokaler som föreningen hyr ut. Föreningen bildades 2008 och har en solid ekonomi. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bra faciliteter i form av gårdshuset "Kronan" där det finns bubbelpool, bastu, dusch, toalett samt en större lokal med ett pentry. Det finns tillgång till verkstad/snickeri, bilhall och enklare gym. Det finns även en övernattningslägenhet som går att hyra för tillresande gäster!

Området är mycket lugnt och trevligt med bra närservice inpå knuten. Bl.a. ligger välsorterad matbutik bara ett stenkast bort. På bekvämt avstånd ligger även Vårdcentralen och BVC. På en kort promenad är man mitt inne i citypulsen och på en kort cykelfärd är man på Universitetet. Bostaden är perfekt lämpad för såväl den yngre som den äldre.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy