Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
998 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sveavägen 2A, Centralt öster, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 190 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik möjlighet till Lokal i bostadsrättsform ! Möjlighet kan finnas att göra om till bostad!

Varmt välkomna till Sveavägen 2a!

Här finns en unik möjlighet till 51 kvm lokal belägen i entréplan, fördelad på 4 rum och med tillgång till föreningens gemensamma utrymmen som förutom pentry, toaletter, omklädningsrum och tvättstuga även innefattar takterrassen med vy ut över staden!
I månadsavgiften ingår förutom det redan nämnda även el, värme och vatten. Fiber finns men är en separat kostnad utöver avgiften, likt p-platsen ( som går att överta från nuvarande ägare.)

Lokalen har fördraget för att göra eget badrum då brunn finns under golvet i ett av behandlingsrummen.

En möjlighet som passar perfekt för dig som behöver en lokal till kontor, behandlingsrum eller dylikt. I dagsläget får bostadsrätten ej användas som bostad utan man behöver då genomgå en process med bland annat bygglov med mera men flera i föreningen har tagit det steget och idag utgörs föreningen av blandat lokal och bostäder.

Att ha bostadsrätt på Öster ger er närhet till såväl stadens utbud, vackra parkmiljöer och Östers utbud av sportevenemang, restauranger med mera! Ett trevligt och praktiskt läge för den vardagliga verksamheten samtidigt som man enkelt möter upp kunder eller en god vän för en lunch på exempelvis populära Sobi!

En unik möjlighet värd att kika på,
Varmt välkomna att boka en visningstid med mig Sanna Friberg på SkandiaMäklarna!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar

Länkar

Allmän information

Pris

998 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4

Boarea (BOA)

51 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sveavägen 2A

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

10110

Våningsplan

Entréplan av 6

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lokal

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sidensvansen 6

Organisationsnummer

716453-0789

Allmän information

Brf Sidensvansen 6 är en bostadsförening där större andelen av bostadsrätterna främst nyttjats som lokal men under senare år har fler och fler gjort om dessa till bostäder.
För att ändra användningen till bostad från lokal krävs bland annat bygglov. Läs mer i föreningen årsredovisning!

Övriga utrymmen i föreningen

Utanför denna lokal finns gemensamma toaletter och pentry. Tar man hissen ner till källarplan finns även gemensamt duschutrymme.

Antal lägenheter

76

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 190 SEK/månad. I avgiften ingår El, vatten, värme, sophämtning städning av gemensamma utrymmen så som toalett.

Andelstal

2,4757%

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen hyr ut p-platser.
Separat-kö men möjlighet finns att överta denna bostadssäljares p-plats.
Kostnad 300:-/månanden.

Energideklaration

Kommentar

Energideklarationen är äldre än 10 år, någon ny har ännu ej upprättats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta