Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Axel Träffs gata 3B, Centralt, Mjölby
Typ
Bostadsrätt
KVM
60.5 kvm
Avgift
3 748 SEK / mån
Rum
2 rum

TOTALRENOVERAD TVÅA PÅ FÖRSTA VÅNINGEN MED INGLASAD BALKONG!

Söker ni efter en rymlig tvåa där ni vill slippa att renovera och bara flytta in? Då är ni välkomna till Axel Träffs Gata 3B! - Här erbjuds nu en stilren och smakfullt nyrenoverad lägenhet på första våningen med en stor inglasad balkong i bra solläge. Denna bostad om 60,5 kvadratmeter har genomgått en stor renovering under 2021 med samma enhetliga parkettgolv rakt genom, ljusa väggar, ett smakfullt kök med vita släta luckor och rostfria vitvaror, duschrum med grå klinker som går fint ihop med dom vitkaklade väggarna och tvättmaskin finns installerad. Vidare erbjuder bostaden en välkomnade hall, ett extra utrymme för dig som jobbar hemifrån eller vill ha stora förvaringsmöjligheter, vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen som blir ett extra rum under varmare dagar. Sovrummet med plats för dubbelsäng och garderober har en fransk balkong som vetter mot den grönskande innergården. I månadsavgiften om 3748 kr ingår värme, vatten, bredband och kabel-Tv. Till bostaden finns även matkällare och ett förråd.

Denna bostad passar er som vill bo centralt med Mjölby handelscentrum ett stenkast bort. I närheten av bostaden finns fina promenadstråk längs med Svartån. Vidare finns både lekpark och utegym på andra sidan ån. Pendelstationen når man med endast 5 minuters promenad som snabbt och smidigt tar er vidare till bland annat Linköping, Norrköping och Motala.

HSB Brf Abbedissan är en av Mjölbys mest populära föreningar och erbjuder en god service till de boende. Här får du tillgång till samlingslokal, bastu, gästlägenhet och trevliga grönytor mm.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy