Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 975 000 SEK
Adress
Spårgatan lgh 11009, Västra munktell, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 116 SEK / mån
Rum
1 rum

Etagelägenhet med enorm takhöjd

RESERVERAD! Tillsammans med RG Bostad presenterar vi denna trevliga etagelägenhet. Lägenheten ligger i markplan på gaveln vilket skapar en radhuskänsla mitt i stan. Bostaden består av 52 kvm fördelat på ett rum och kök varav ett sovrum, dessutom finns ett stort loft/entresol om 17 kvm som kan nyttjas som vardagsrum. Kök och lounge-del med en otrolig takhöjd på ca 5 m! Sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober och utgång till uteplats som vetter mot innegården. Badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Nu släpps nyproducerade bostadsrätter med å-nära läge i Västra munktell. Brf Origo erbjuder 58 st. lägenheter fördelat på två huskroppar. 1-4 rum och kök, 50-84 kvadratmeter och insatser mellan 1 875 000 - 3 750 000 kr. Tre kostnadsneutrala designkoncept att välja mellan - "Klassisk", "Industri" och "Modern". Traditionella lägenheter i ett plan och moderna loftlägenheter, här finns något för alla. Samtliga lägenheter har egen uteplats, balkong eller takterrass. I källarplan finns tillgång till spa- och relaxavdelning, cykelförråd med enklare cykelvård och ett privat förråd för smidig förvaring. Mellan de två huskropparna ligger en grönskande innergård att pusta ut i. I området finns möjlighet att hyra parkeringsplats i garage. Detta är RG Bostads andra projekt i Västra munktellstaden. Deras första projekt i området vann priset "Årets Fasad 2020" i kategorin nyproduktion.
Planerad byggstart våren 2022, planerad inflytt hösten 2023.

Länk till projekthemsida: https://rgbostad.se/projekt/brf-origo/

Som boende i Västra Munktell har du närhet till det mesta. Förskola finns i området, dessutom ligger högstadieskolan Faktoriet en kort promenad bort. Eskilstunaån ligger precis runt husknuten och erbjuder ett trevligt promenadstråk ner till Eskilstuna centrum där du finner restauranger, shopping och andra nöjen. Du bor inom gångavstånd till matbutiker, apotek och vårdcentral likväl högskola och tågstation. För den aktiva människan erbjuder närområdet ett brett utbud av träningsanordningar och för familjen finns möjlighet till roliga helgaktiviteter med de små på äventyrsbad.

Välkommen hem, till din nya mittpunkt!

Allmän information

Pris

1 975 000

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Spårgatan lgh 11009

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

11009

Våningsplan

BV av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Origo

Organisationsnummer

769640-1095

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber finns installerat. Bredband ingår avgiften samt ett kanalutbud för tv.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme via vattenburna radiatorer
Från och tilluftsventilation med värmeåtervinning

Byggnadskommentar

Nyproduktion med beräknad inflytt hösten 2023.

Övriga utrymmen i föreningen

Trevligt spa i källarplan med bastu, bubbelbad och relaxdel. I källarplanet finns dessutom förråd och vägen till garaget som finns i källaren intill.

Antal lägenheter

58

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss från markplan.

Ekonomi

Månadsavgift

3 116 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, IPTV, IP-Telefoni, Internet

Andelstal

1,5202%

Andelstal insats

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av månadsavgift

Uppgiften har ej gått att få fram

Kommentar

Kostnaden för hushållsel är uppskattad till 313 kr/mån. Observera att kostnaden för el till stor del beror på nyttjandegraden.
I bostadsrättsföreningen tecknas gemensamt el-abonnemang. Den faktiska förbrukningen för varje bostadsrätt faktureras separat till respektive bostadsrättsinnehavare.
Posten hemförsäkring är schablonmässigt beräknad och inkluderar även bostadsrättstillägg.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

313 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

513 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Bostadsrättsföreningen kommer förfoga över 32 st garageplatser i gemensamt garage. Garaget nås från källarplan i hus 1 (Spårgatan). Separat kösystem tillämpas.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta